sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Karkkisukat

Joukkuekaveri laittoi meidän viestiryhmään, että voisiko joku neuloa hänelle villasukat. Mä heti ekana huutelemassa että minäminäminä! Tämmöiset tuli.
Laitoin kaverille valikoimaa, että mitä värejä mulla olis tällä hetkellä olemassa. Valinnanvaikeus iski, mutta vaaleanturkoosi ja vaaleanpunainen valikoituivat. Totesin, että valkoinen voisi olla ihan hyvä lisä, niin kuvioihin tulisi vähän kontrastia enemmän, joten nappasin sen vielä mukaan. Aika jäätävän söpöthän nää ovat väritykseltään, voisin itekin haluta tämmöiset! (mutta ei. En tarvitse yhtään enempää sukkia. Sitäpaitsi jämälankavillasukkajoulukalenteri on taas tulossa, jipiiii!!)
Sain sittenkin näistä sovituskuvat! Kiitos jälleen Linnealle jalkojen lainasta :) Laatuhan ei päätä huimaa näissä missään kuvissa, koska kun tulee yliopistolta siinä kolmenkin jälkeen, niin eihän sitä luonnonvaloa ole enää ollenkaan. Ja sit kun sitä vettä vaan tulee. Yritin ottaa hienoja ja taiteellisia kuvia ensilumen kanssa mutta ei oikein toiminut koska pimeys ja märkyys. Värit ovat vähän sinnepäin mutta ei voi mitään, näillä mennään...
Nämäkin sukat ovat sekoitus eri kuvioita. Ihan vaan koska että on kivempaa :D Sukupolvien silmukat oli tässäkin taas taustalla. Sieltä bongasin Mehtäpirtti-sukat, joista poimin nuo varren ylimmät kuviot, samoin teräosassa lähimpänä kantapäätä olevat on sovelleltu sieltä. Laulujuhlille Sortavalaan -sukat olen tehnyt jo pari kertaa aiemminkin, mutta ne nyt vaan ovat niin nätit, niin tälläkin kertaa otin sitten sieltä sydämet tuohon ihan alas varteen ja teräosan pinkkisinipallukkajutun.
Tää on ehkä paras kuva noin niinkun värien puolesta. En vaan jaksanut ruveta siirtelemään pöytäliinaa pois tieltä, joten kuvasta ei tasan saa mitään selvää. Tein muuten näihinkin sukkiin kuviot toistensa peilikuviksi. Ihan vaan koska symmetria.
Kantapään tein Sortavalasukkien mukaisesti, ristiin vahvennettu aika perinteinen tapaus. Silmukkamäärän tähän kopsasin Nallen vyötteessä olevasta ohjeesta, lankana tosiaan Nallea vaaleanpunaisena, turkoosina ja valkoisena. Puikkoina mulla oli 3mm pyöröt.
Jep, taas voi näiden (huippulaatuisten) kuvien määrästä päätellä että tykkääntykkään! Ja niin tykkäsi saajakin, hihi :))
Eilinen meni pelihommissa, käytiin hakemassa pari voittoa, hyvä me! :) Tänään oon hengaillut mummolassa piirakkatalkoissa, ja huomenna pitäisi taas olla superopiskelija...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...