maanantai 22. helmikuuta 2016

Pusheen the Cake

Tein kakun. Mietin, että millaisen tällä kertaa, Linnea ehdotti Pusheenia. Melkein tunnistettava! En ole ennen tehnyt mitään näin monimutkaisen muotoista kakkua, sen kyllä huomaa :D Muutenkin idea on toteutusta parempi. Mulla oli päällystettäessä tarkoitus ensin laittaa kerros valkosuklaakuorrutetta, jonka jälkeen toinen kerros samaa tavaraa, jotta saan pinnasta nätin sileän eikä pohja ja sen rypyt paistaisi läpi, koska mitään marmelaadia jaksanut ruveta säätämään kuten Kinuskikissan ohjeessa. Ekassa erässä oli kuitenkin ihan liian vähän kermaa, ja siitä tuli jokseenkin tönkköä tavaraa. Yritin sitä sitten peitellä uudella satsilla mutta ei se onnistunut. Makuun tämä ei vaikuttanut :D
Halusin vähän ninjata muutenkin, ja laitoin pohjaan väriä. Ihan nestemäisiä elintarvikevärejä käytin, kun ei mulla muitakaan ole. Tein muistaakseni 8 munan peruskakkutaikinan, jonka paistoin kahdessa erässä pellillä, ja sitten leikkasin muotoon. Välissä on kermavaahtoa, banaania ja mangopilttiä. Naaman ja muut kuviot pursottelin taloussuklaasta.
Vähän meinaa naama näyttää erilaiselta kuin Pusheen oikeasti. Hehe. :D Mutta söötti (vaikkakin yksi kaveri sanoi luulleensa sitä kuvan perusteella Pikatchuksi.) ja hyvänmakuinen kaakku!
Nyt hirveä jumitus päällä. Meinaa flunssa vissiin iskeä, onneksi nyt ei ole pelejä ihan heti.. Kouluhommia sen sijaan vissiin rupeaa taas kohta olemaan ihan kivasti, kun alkaa taas labrahommat pyörimään jeii!

2 kommenttia:

  1. Voi eeei miten söpö kakku, en kestä :'D Näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta! Pusheen on ihan lemppari, pikkuveljen kanssa saatetaan käydä kokonaisia keskusteluja pelkillä Pusheen-kuvilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ite näkee vaan kaikki virheet :D mutta valkosuklaalla on vaikee mennä pieleen kun puhutaan mausta! Joo pusheenhymiöt on kovassa käytössä mullakin, ihan vaan koska ne on parhaita. varsinkin pusheenicorn!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...