sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Briochetossut

Moi pitkästä aikaa! En oo muka tänne ehtinyt kirjoittaa, vaikka tällä hetkellä mulla ei oikeestaan ole mitään ihmeempää tekemistä opiskelujen osalta (gradun standardiaineissa vaan kestää) niin vapaa-aikaa on.. Oon oikeestaan vaan pelaillut korista ja Carcassonnea ja käynyt yliopistolla syömässä, sitten oon keskittynyt katsomaan Netflixiä ja neulonut siinä sivussa vähän mitä sattuu, heitetään ekana ilmoille tossut jotka neuloin mummolleni synttärilahjaksi.
Sovelsin omasta päästä brioche-tossut. On nimittäin paksut, lankoina harmaata seiskaveikkaa ja sitten muutama keränloppu isoveikkaa. Vaaleanpunaisen ja oranssin sain loppumaan, jee, valkoista jäi vähän enemmän vielä jäljelle. Pitää tuhota jämäkeriä niin voi ostaa lisää lankaa, villatakkilangat tuli hankittua, se on jo hyvässä vauhdissa menossa, hups :D Reunaan tein tuollaisen hassun kiertojutun, Lumi Karmitsan kirjassa on samanlainen Miaut-lapasissa.
Tein ensin yksiväriset reunuksen ja kantapään, jonka jälkeen kaventelin jotain silmukoita pois (tähän otin suuntaa Birkitta-briochelapasten silmukkamääristä, vähensin suunnilleen samassa suhteessa kuin lapasessakin oli vähennetty). Kaventelin vielä muutaman pois kiilakavennusten tapaan, ja jalkapöydän päälle tein vähän kuviota. Tosi nopeasti valmistuivat, ei sinänsä ylläri kun paksu lanka ja paksua neuletta. Puikot mulla oli 3,5 mm.
Ens viikolla olis gradupalaveri, jos sitä taas pääsisi takaisin normaaliin arkirytmiin. Toisaalta, tämmönen chillailu, että voi mennä yliopistolle ihan vaan hengailemaan, on myös aika hauskaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...