torstai 9. helmikuuta 2017

Iloinen virtahepo

Saatoin joskus sanoa, että en tee virtahepoja enempää. Kuinkas sitten kävikään, päätin, että kaverin tyttärille vois kuitenkin virkata hipon :D
Halusin käyttää pienehköjä Nalle-keriä taas pois kuljeksimasta. Ajattelin, että tumman violetilla saa helposti tehtyä kaikki keskustat ja ulkoreunat, mutta se loppui kuitenkin kesken. Puuttuviin palasiin virkkasin keskustat sitten liilasävyisestä Taika-langasta, ihan kiva yksityiskohta. Violetin lisäksi pinkki loppui, mutta muita jäi vielä pieniä määriä jäljelle..
Palojen yhdistämistä varten oli pakko ostaa lisää lankaa, ainoa väri, jota olisi ollut riittävästi, näytti niin tyhmältä että päätin hankkia luonnonvalkoista :D Sekin kerä on kyllä tuhottu nyt kokonaan, koska vauvasukat.
Mulla oli aikamoinen sommittelu, kun en halunnut saman värisiä paloja vierekkäin, ja vaaleanpunainen tosiaan loppui. Onneksi on omia mallihippoja, joiden päälle pystyi asettelemaan yhdistämistä vaille valmiit palat, ja katsomaan, toimiiko järjestys :D Virkkasin tosiaan ensin kaikki palat, jotta sain järkevästi myös vaaleanpunaisia muuallekin kuin alkuun, ja noita erilaisella ulkoreunuksella olevia muuallekin kuin päähän.
Peppu on edelleen aika iso. Pakollinen kuva. ;D
Alempi hippo, Torsti, on mun eka, samalla koukulla (3 mm) virkattu, myöskin Nallesta, mutta paljon isompi :D Tällä uudella on myös jotenkin pyöreämpi pää. En tiedä, miten se vaikutti, kun tungin sisälle ensin tyynyn pussin, jotta kestää vähän rajumpaakin menoa, ja sitten sitä täytettä. Silmätkin ovat erilaiset kuin Torstilla, pienet lapset niin ajattelin virkattujen ympyröiden olevan vähän turvallisempi vaihtoehto.
Tosiaan, tää meni kahdelle siskokselle, periaatteessa pitäisi ehkä virkata toinenkin, mutta tytöt on niin hyvin käyttäytyviä että kuulema osaavat leikkiä nätisti yhteisillä leluilla :D Hyvä niin, koska just nyt en jaksa virkata toista :D Mutta jos tässä inspis iskee niin sitten. Tää kaveri pääsikin heti mukaan leikkeihin, se on kuulema nimeltään Marja :)

4 kommenttia:

 1. Nuo on aina yhtä söpöjä! :) Mulla odottais kirahvin ohje koukulle pääsemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Haluisin kanssa kokeilla muitakin elukoita, se heppa olis esimerkiks kiva jos siitä tekis yksisarvisen :)

   Poista
 2. Selailin blogiasi ja voi kuinka ihania käsitöitä olet tehnyt!
  Joulukuusi-korvikset on aivan upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Kaikenlaista tulee väsättyä niin kiva pistää niitä itselle muistiin ja ideaksi muillekin näkyviin! Ne joulukuuset oli mulla korvissa lähes koko joulukuun, sen verran överit että oli jo hienot :D

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...