sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Neulatyyny

Mun on pitäny koko syksy ommella ittelleni neulatyyny. No, tänään sain aikasiks :D Tähän asti mun nuppineulat on ollu semmosessa pienessä pastillirasiassa, äärettömän epäkäytännöllistä. Kun vähän heilahtaa ni ne on kaikki lattialla ja jalkapohjissa... Ja tän tyynyn tekemiseen meni mun päivästä öö alle tunti? Eniten aikaa ehdottomasti meni siihen, kun tökin noi neulat hienosti värijärjestykseen! Toi oranssi ihmejuttu on porkkana. Alhaalla siitä lisää.
Raitakangas on mitä luultavimmin peräisin Marimekon Jokapoika-paidasta. Ainakin se oli ihan paidan etumuksen näköinen se riekale, mistä leikkasin peltipurkin kannen avulla ympyrän. Ja olen nähnyt semmossia metallinappeja mummolan nappipurkissa joskus kauan sitten :D Takaosa on jotain random farkkukangasta. Nuo isot napit ostin viime talvena mun villatakkia varten, ja turkoosi lanka on ihan vaan seiskaveikkaa. Ohjeessa käskettiin käyttämään muliinilankaa mutta mulla mitään semmossia hienouksia ole! :D Mulla ei myöskään ole mitään vanua taikka tuhottavaa tyynyä, joten tungin sisälle saumurin roskiksesta kangassilppua. Ja hyvin toimii.
Kävin eilen vähän kävelemässä. Tän takia musta on kiva mieluummin opiskella Kuopiossa kuin Helsingissä, metsä on tossa heti kotiovella :) Ajattelin mennä näkötornille taas kattelemaan, miltä Kuopio nyt näyttää. En kuitenkaan halunnut mennä pelkkää lenkkipolkua pitkin, koska siinä kulkee sen verran enemmän porukkaa, niin menin sitten pikku poluille hyppimään. Luotin siihen, että kun menen vaan ylöspäin, löydän sen tornin. Ja löysin! Mutta löysin myös tämmössiä kivoja lumikuorrutettuja polkuja :) Ja jos oikein tarkkaan katsoo, niin tuolla kaukana olevat puut ovat auringon valossa!!
Tornista oli tottakai kivat näköalat. Hitsin masto, pilaa tän kuvan! :D
Ja eikös se ole niin, että jos puissa on naavaa, niin ilma on puhdasta? :)
Koska kävin eilen reippaasti ulkona, tein tänään mulle unelmatorttua. Nami! Kivointa siinä, että asuu yksin, on se, kun saa syödä käytännössä kaiken ite ja niin paljon kun haluaa :D Varsinkin kun kämppis (toinen muutti pois, nyyh!) on poissa just nyt, niin en sillekään voi tarjota :D
Mä virkkaan lapasia. Napit, nuppineulat, lumi ja porkkana kuvausrekvisiittaa, tästä ei tasan ole tulossa pingviiniä vaikka se sitä kovasti muistuttaakin :D Porkkana on joskus sata vuotta sitten mun tai mun siskon askartelema, semmonen mäkkärin miniporkkana, kun ruokaleikit oli niin kova juttu. Ja nyt ne (niitä oli kaksi) saapuivat mun luokse Kuopioon, kun äiti täytti mulle joulukalenterin :D
Huomenna taas pitäisi olla hereillä yliopistolla, tosin vasta kahdeltatoista. Mulla alkaa englanti. Hyi. Mutta onneksi iltapäivällä on sitten mikrobiologian labroja, ne on oikeestaan ihan kivoja, vaikka se onkin vaan semmosta mikroskooppiin tuijottelua ja silleen :D

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. heh, kiitti! Se vaan ei ole pöllö, eikä pingviini, eikä siitä tule :D tää syö pöllöjä välipalaks >:)

   Poista
  2. :) söpö kumminkin!

   blogissani on sinulle tunnustus!! :)

   Poista
  3. joo, mietin että pitäis tehä tommonen tipu ihan oikeestikin, tästä tulee meinaan hurja lapanen vielä jossain vaiheessa! :)
   OI tunnustus, kiitos! :)

   Poista
 2. Minulle tulee näistä tämäntyylisistä neulatyynyistä aina mieleen sellainen aurinkosämpylä. Ja sitten tulee nälkä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ihana! nyt kun sanoit, ni kyllähän toi semmosta muistuttaa. Mulle tulee näistä vaan mieleen yläasteen kässäntunnit, kun siellä oli joku miljoona tämmöstä neulatyynyä :)

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...