tiistai 30. heinäkuuta 2013

Keep calm and play basketball!

Taas on ollu kovasti menoa! Viikonloppuna pelattiin Hyvinkäällä katukorista, ja minä ja pari Kuopion joukkuetoveria muodostettiin huikeista huikein joukkue, Donkkaavat Kalakukot. Tarttettiin pelipaidat. Alkuperäinen tarkoitus oli, että ostetaan yksiväriset paidat ja piirrellään niihin kaikkee kivaa, löydettiinki Stadiumista hienon värisiä, mut päätettii silti kiertää Willassa vähäsen. Koska toinen joukkuekavereistani ei ollut käynyt koskaan New yorkerissa, poikettiin siellä ja löydettiin nää paidat, joissa on leopardikuvioinen appelsiini joka virnistää oudosti :D Ehkä urpoimmat koskaan!
Me kaupassa mietittiin, miks jäljellä oli vaan S- ja XS-kokoisia paitoja. Todettiin sen johtuneen siitä, että yhellä miesjoukkueella oli samanlaiset paidat! Meillä vaan oli paljon hienommin tuunatut, varsinkin noi selkäpuolet on niin cool :D Mietittiin että laitettas numerot paitaan tussilla, mut noi meni niin kivasti rypylle että muutettiin suunnitelmaa ja laitettiin 100v vanhalla kasvovärillä numerot lapaluuhun :D
Oli kyllä kivaa taas pitkästä aikaa pelata :) Olin vaa aika kuollu illalla ja seuraavana päivänä... Jännin peli oli ehottomasti entisiä joukkuekavereita ja pikkusiskoo vastaan pelattu peli, joka oli samalla oikeesti viiminen jumioripeli mun osalta!
Pari kuvaa tähän väliin mummolan läheltä järven rannalta, pietaryrtit (vai piennaryrtit, aina mietin tätä!) on musta aika hauskoja :D ja toi pallokukka, mikä lienee. Valo sattui siihen niin hauskasti, että piti siitäkin ottaa kuva.
Mummolassa sain myös ihan superin yllätyksen. Mummun kaveri oli siivonnut komeroitaan, ja todennut, ettei enää jaksa neuloa mitään. Lankakasan kohtalo oli melkein hävitys, mutta sitten tää kaveri muisti, että mä saattaisin ilahtua. Ja kyllä nimittäin ilahduin, tota langan määrää!! :) vasemmalla ennen-kuva, oikealla langat vähän lajiteltuna. Kaikissa ei ollut vyötettä, joten piti vähän arvailla, että mitä ne ovat. Vinkkejä otetaan vastaan, miten tunnistaisi  esim keinokuidun villasta!
Mulla oli nimpparit tässä joku aika sitten, ja tein kakun. Paljonpaljon suklaata. Ei tullut niin hieno ku joskus aiemmin, mutta olihan se hyvää.
Katukoriksen lisäksi viikonloppuun sisältyi ukon synttärit. Niille tuli myös yllätysvieras: sammakko hyppäsi pihalla olevaan uima-altaaseen! Siellä se polski, kunnes ukko pelasti sen haavilla. Käytettiin se kylvyssäkin, tai siis suihkutettiin vettä päälle, koska altaan vedessä on jotain puhdistusainetta joka ei välttämättä olis ollu sammakkoparalle hyväksi. Sit vietiin toi kaveri tontin takaosaan ja sieltä se oli lähtenyt toivottavasti parempiin uimapaikkoihin :) Kukat on mummon kukkapenkistä.
Tänään käytiin asuntomessuilla. Ihan kamalasti ihmisiä! Oli ne kohteet ihan kivoja, mutta suurin osa oli mun makuun vähän pliisuja. Tai siis, kun mun sisustuksessa käyttämät värit ovat yleensä jotain muuta kuin valkoisen ja beessin eri sävyjä. Lastenhuoneet olu kaikista kivoimpia, kun niissä oli kivasti värejä :D Sit se rokkitalo missä oli lieskat kiukaassa, oli myös tosi makee. En ite muuttais sinne, koska musta eikä pääkallot oo mun juttu, mut oli se silti tyylikäs!

Tämmöstä sekavuutta tällä kertaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...