tiistai 6. elokuuta 2013

Elämäni rohkein veto

Eilinen oli vika dreijauspäivä. Muutaman päivän taukoamaton (no siis joo, oli viikonloppu välissä, siitä vähän alempana) dreijausharjoittelu kyllä toimi, sen lisäksi että Tyhjään kulhoon valmistui monia kippoja, huomasin kehittyväni ihan oikeesti :D Nämä ensimmäiset dreijasin viime viikolla, toi mihin tuli nokka, oli se ihan kaikista ensimmäinen. Siinä on elämäni rohkein veto: kauheesti maalia pensseliin ja huiskaus! :D Niitä rohkeita vetoja syntyi meidän koristelulinjastolla useampiakin, kaikista kulhoista en viitsinyt kuvaa laittaa kun niitä oli niin paljon ja kuitenkin ne ovat melko samantyylisiä.
Tässä sitten eilisiä tuotoksia. Yksi tarjotin jäi luultavasti kuvaamatta? Olin jo eilen huipputehokas, 12 savimöykkyä (á 550g) sain muutettua kulhoiksi jossain puolessatoista tunnissa! Silleen jännä, että vaikka dreija oli tosiaan ihan keskustassa, vastapäätä kauppakeskus Willaa, ei siitä ohi mennyt kaupan ihmisten lisäksi ku yks entinen luokkakaveri ja entinen joukkuetoveri!
Viikonloppuna olin kaverilla Lahdessa. Katottiin kaikki Harry Potter -leffat. Putkeen. :D Siihen meni semmonen 18h, alotettiin lauantaina joskus ennen puolta kuutta ja 11.35 alotettiin yöunet :D Ei vaan saatu nukuttua, vaikka vikojen leffojen aikana meinas torkahdella. Sitpä me se keksittiin, laitettiin Viisasten kivi taustalle möykkäämään. Ja hyvin nukutti :D Meillä oli vaikka mitä ruokaa, tein aamulla broileripiirakkaa ja pyörittelin kikkareita. Näihin käytin yhden minttudominopötkön ja n. 1 rkl maitorahkaa. Keksit vaan murskaksi (muovipussi ja kaulin on kavereita) ja kaikki mössöksi. Päälle sit sulatettiin ekan leffan pyöriessä puoli levyä Pandan valkosuklaasta, just sopiva määrä (tässäkin muovipussi oli kaveri) ja pari riviä sinistä suklaata. Tarkoitus oli tehdä superhienoja marmorointikuvioita, mutta jostain syystä suklaat jähmettyivät tosi nopeasti, ja lopputulos oli ruma, joten tyydyttiin vaan taiteellisiin raitoihin :D Näytti, että kikkareita olis tosi vähän kahdelle syöpölle kaheksan leffan ajaksi, mutta oikeestaan niitä oli ihan loistava määrä kun oli kaikkee muutakin. Nam. Oli kiva viikonloppu muuten, paitsi VR. Istuin sitten riksun aseman vieressä kumassa hapettomassa junassa yli 1,5h... Kivaa.
Illemmalla mä ja äiti lähdetään viettämään laatuaikaa. Kohteena Karnaluks, josta oon kuullut vain huhuja! :D Vinkkejä?

2 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kulhoja, voi kun osais! Tuossa liikkeessä on pitänyt käydä, kun viime kesänä Kankaanpäässä kuulin mitä kaikkea siellä on tarjolla. Karnaluks on ihan valtava, kannattaa suunnitella vähän etukäteen mitä etsii. Hyvät vinkit saa esim. Kristiinan silmukat blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, olin lukenut kovasti eri blogeista vinkkejä Karnaluks-reissuun, ja suoriuduttiin aika hyvin :D paljon sieltä tavaraa raahattiin kotia...

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...