sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vaihtelun vuoksi, raitasukat.

Kai se on uskottava, että syksy on oikeestioikeesti täällä. Illat on pimeitä, näkyy tähtiä ja revontuliakin taitaa olla. Villasukkia pitää käyttää jo melkein koko ajan sisällä, kesällä kun riitti että ne laittoi yöksi jalkaan :D Tällä kertaa en kuitenkaan täydentänyt omaa sukkavarastoani (joka on ihan liian iso) vaan nämä menivät kaverin varpaita lämmittämään.
Joku vois muistuttaa aina ennen kun rupean neulomaan, että ei kannata ottaa liian montaa väriä tai ne langat menee sotkuun. Mutta kun nää on paljon kivemmat näin ku vaikka jos olisin jättänyt pinkin kokonaan pois, piristää kokonaisuutta! Ja koska halusin sinistä pohjaväriksi, niin otin sitten kaksi lankaa sinne. Kun tarkasti kattoo, niin voi huomata, että siniset raidat ovat aina neljän kerroksen levyisiä ja pinkki ja valkoinen vain kahden. Lisäksi turkoosi ja farkunsininen (?) vuorottelevat koko sukan ajan ;) Tämmösiä yksityiskohtia joilla ei ole mitään käytännön merkitystä eikä niitä keksi jos en niitä erikseen mainitse :D
Tälläkin kertaa sukat näyttävät hassuilta kun ne laittaa ihan vaan olemaan. Jalkaan ne muotoutuvat tapansa mukaan, vaikka melkein tulikin neulottua liian pienet. Toisten jalkaan on vaan niin vaikea arvioida kokoa, jos ei se jalka ole koko ajan siinä vieressä sovitusta varten :D Mutta venyyhän villasukat ihan näppärästi. Ja on ainakin tekosyy neuloa toiset sukat samalle henkilölle hähähää!
Yritin sovitella näitä sukkia Linnean jalkaan, koska hänellä oli melkein oikeankokoinen jalka, mutta ei nää ihan hänellekään mahdu :D Kuvissa siis sisällä Linnean jalka, kiitokset kuvausavusta :D
Ulkona on oikeesti mahtavat ilmat ja tekis mieli lenkille, mutta jostain iski nyt taas se syystauti muhunkin. Eli koko päivän käytännössä oon istunut sisällä, lipittänyt teetä ja yrittänyt opiskella.. Mutta illalla tulee koriksen MM-kisojen finaali, eli jos haluut kattoo hyvää korista niin ykköselle (?) klo 21.45!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...