lauantai 29. marraskuuta 2014

Ikäkriisiä pukkaa

Tästähän on siis jo ikuisuus, kun piti vääntää parit synttärikortit. En oo näitä(kään) ehtinyt vaan postailla kun on niitä kivoja 8-18 päiviä yliopistolla, mutta mitä luultavimmin ens viikolla on jo paljonpaljon kevyempää koulun puolesta, kuhan siis saan ensin esseen, ja pari videoitavaa puhetehtävää ja jottain muuta kaikkea tehtyä koulua varten.. :D Muttasiis mun pikkusisko on täysi-ikäinen. Ikäkriisi. Tein sille synttärikortin, satuin bongaamaan Savon sanomista mursun jolla on viikset koska Movember, ja leikkasin sen talteen juurikin korttia varten. Jostain muusta paperista saksin kolmion, ja Linnealta sain helmen hatun kärkeen. Ja koska dymo on parhautta, niin leikin sitten sillä oikein huolella. Tai huolella ja huolella, siellä on typo, pitäisi olla "sua eläintarhaan" :D Koska Madagascar.
Myös eräs kaverini täytti vuosia, ja askartelin hänelle muumikalenterin takaosasta ikäkriisikortin. Koska niitä ikäkriisejä vaan on koko ajan, no just vaikka kun kohta saa pikkusisko ajella autolla ja näitä on vaikka ja mitä muita.
Dymolla iskin vielä tarran puhelimeni takakuoreen. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, miten turhia ICE-tunnukset puhelimessa ovat, kun on kaikki suojakoodit ja näin, eikä niihin siten pääse käsiksi. Ainakin ite tykkään pitää sitä esim siksi, ettei systeri pääse lähettelemään viestejä mun kavereille.. :D Päätin sitten kokeilla, kestäisikö dymoteksti mukana menossa, ja kirjoittelin äiskän puhelinnumeron, että sille voi sitten tarvittaessa soitella. Tästä olisi ollut jotain reilu kuukausi sitten kovasti hyötyä, kun puhelin päätti hypätä pyörän korista pois ja jäädä puistoon, onneksi kunnollinen kansalainen sen sitten pelasti, ja kaveri sattui soittelemaan! Kun ei mun puhelimesta voinut siis soittaa kenellekään. :D Ainakin toistaiseksi tarra on pysynyt ihan nätisti kiinni, joku pari viikkoa tuo on tainnut jo mukana roikkua.
Jaa-a. Pitäisiköhän sitä kohta ruveta kaivelemaan jouluvaloja, mulla jossain on :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...