torstai 12. helmikuuta 2015

Let it go!!

Neuloin vielä Kuopiossa ollessani huivin. Pingottamiseen meni taas oma aikansa, mutta nyt se on valmiina! Metsästin joululomalla kivoja huivimalleja, tämä oli yksi löytämistäni. Kyseessä on Frozen Leaves, mutta ei tämä mun versioni huivista ainakaan millään tasolla ole jäätynyt. Lehtiä kyllä löytyy, ja paljon!
Oli jotenkin haasteellista asetella huivia tasaisesti pöydälle. Siinä se nyt on, mätsää tuoliin tuolla taustalla :D
Reunaan tein taas jotain omia sovelluksia. Siinä oli jotain neljä langankiertoa vierekkäin, ja sit muutama normaali silmukka oikein, ja sit paljonpaljon kavennuksia. Tuli ihan hyvännäköinen, tosi selkeästi erottuvat nuo piikit tai mitä ulokkeita nyt ovatkaan :D
Mulla oli suurehko kerä melko ohutta lankaa, josta olen neulonut ihan ensimmäisen pitsihuivini. Lisäksi mulla oli vähän lankaa Myrskylintuhuivistani. Ajattelin sen sopivan tosi hauskasti tämän huivin reunaan, ja joo, mun mielestä tuli aika kiva pikku yksityiskohta! Aika selkeästi sen kyllä erottaa normi valaistuksessa, noi valoa vasten otetut kuvat vaan hämää. Neuloin reunuksessa aina kaksi kerrosta vuoron perään kummallakin langalla. Melkein kaiken langan sain käytettyä, jes!
Jotain hassua tapahtui kun yritin pingottaa tätä, en vaan millään saanut yläreunaa menemään siististi suoraan. Ei se oikeastaan varmasti edes käytössä mitään haittaa. Ja mun pingotteluviritelmät oli tavallista jännemmät, pelkästään pari pyyhettä päällekkäin kun mulla ei ollut tähän hätään sopivaa paksua villapeittoa tms mitä yleensä käytän.. :D
Huivin väriä oli tosi hankala saada kuvattua. Tässä se toistuu ehkä parhaiten. Huivia oli muutenkin vähän haasteellisempi saada kuviin kuin normaalisti koska mulla ei ollut Linneaa täällä heilumassa kameran takana/huivin kanssa. Eikä mulla ole juuri nyt parvekettakaan, joten valaistus oli hyvin rajoittunutta, varsinkin kun oon päivät töissä. Yks päivä kuitenkin pääsin jo kolmelta niin ehdin säätää vaikka ja mitä! Esim tapella pyykkikoneen kanssa... Ja toivon muuten myös, että nää ei ole ihan rakeisia kun hitaahkon netin takia piti pienentää kuvakokoa. Tästä kuvasta saa jonkinlaisen käsityksen myös noiden lehtien koosta, niistä tuli yllättävän suuret.
Olin tulostanut kaaviot mulle reissuun mukaan, ja neuloin niiden perusteella. Kotiin päästyäni katselin vielä tekstiä ohjeesta, no siellä ihan kun olis sanottu että mallissa ei ole keskisilmukkaa. OK, kavensin sen jotenkin ninjasti pois, no seuraavan kerran kun kuvio alkoi alusta, tuli ihan hirmuisen iso ja typerä reikä. Se on vain persoonallinen yksityiskohta, eikö niin. Tän kierroksen jälkeen lisäsin taas jotenkin ninjasti siihen keskisilmukan...
Raitalammas-blogissa heitettiin ilmoille ystävänpäiväsydänhaaste, eli punaisista langoista sydän. En ensin edes ajatellut millään tasolla osallistua, kun suurin osa mun langoista on Kuopiossa kaukana poissa, mutta sitten tää huivi ihan itestään rupesi näyttämään sydämeltä, sit vähän sitä järjestelin paremmin, olkoon tää siis mun lankainen ystävänpäivätervehdykseni teille sinne ruudun toiselle puolelle:D Kuvanlaatu rupee olemaan jo aika heikko, kun valo vaan väheni tässä kun kuvia räpsin..
Nyt on taas se aika vuodesta, kun saa syödä laskiaispullia. En ymmärrä miks kaikki hehkuttaa Runebergintorttuja vaikka kun läskipullat on niiiiin paljon parempia :D Josko viikonloppuna tekisin.

6 kommenttia:

 1. Oi, onpa kaunis!
  Vai täällä sinä olet ollut. Olen sen verran uusi blogisi lukija, että sivistyksessäni on vielä aukkokohtia paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, Kalakukkokaupungissa opiskelen jos sitä meinaat :D kiva kun oot lukijana, niin ne aukot vaan täyttyy;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. ei olis uskonu siitä ruttukasasta mikä se oli kun näit tän livenä! :D

   Poista
 3. Sun pitsihuivit on aina niin upeita, näiden kautta uskalsin aikoinani itsekin yrittää. Ei se olekaan niin vaikeaa miltä näyttää! :D
  ps. Sinut on haastettu: http://lankatarina.blogspot.fi/2015/02/ilahduta-bloggaajakaveria.html.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ei todellakaan oo, kun valitsee riittävän helpon mallin, esim tää oli melko yksinkertanen neulottava mutta silti tosi näyttävä! hei parasta jos oon saanut jonkun uskaltaa kokeilla jotain uutta!! :))

   !! kiitos! palaan asiaan kohtapuolin :D

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...