keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kirjoneulepolvisukat

Viimeiset luentoneulesukat (näitä sanahirviöitä. :D) tältä keväältä! Nää on valmistuneet jo aikoja sitten, en vaan oo muistanut/ehtinyt päivitellä. Kaveri pyysi mua neulomaan pitkävartiset sukat, ja mä sitten tein. En käyttänyt mitään ohjetta, kuhan vaan soveltelin joitain perus kirjoneulejuttuja, pientä kuviota niin ei tullut pitkiä langanjuoksuja. Mahdollisimman helppoa kirjoneuletta siis :D
Väreiksi valikoitui just niitä mitä sattui olemaan jemmassa. Ajattelin semmoista hienoa liukuvärjäyssysteemiä mutta se ei nyt mennyt ihan niin, mutta kivat kuitenkin! Dither-sukat olis ollut kiva neuloa, mutta epäilin lankojen riittävyyttä. Seiskaveikkaa ja 3,5 mm puikot, perussettiä varpaasta aloitettuna.
Kokoon 38 tähtäsin, kai suurinpiirtein osuin. Jotenkin kirjoneulepolvisukkien nilkat meinaa aina vähän olla kireitä, en tiiä mistä johtuu, pitäis vissiin vaan lisätä enemmän silmukoita.
Tässä on tosiaan ollut taas kauheesti kaikenlaista, oon ollu töissä, sit oon nähny kavereita ja treenaillut. Oon myös reissannut, kävin kotikotona. Pääsin isovanhempieni kyydillä, ja Hyvinkäällä äiti kysyi mummulta oisko se tarvinnut pihalle kukkia, mennäänkö puutarhamyymälään. Mä heti ilmoitin kans että tarviin parvekekukkia. Tässä näitä nyt olis! Ostettiin punainen neilikka ja sit tuo amppeli. Nostin myös mun puutarhani sisältä ulos, siinä kasvaa paprikantaimi ja basilikaa ja persiljaa laitoin tuohon kapeaan ruukkuun. Nyt on niin aikuinen olo kun partsikin on sisustettu! :)
Amppeliin oli aluks hirveä valitseminen, että mitä mä haluan. Sit löysin tämän. Avaruuskukka!! Siinä on ihan selvästi avaruustaivas ja tähtiä ja galakseja kukan terälehdissä. Niin pähee! :D Sillä on kaverina semmoisia pieniä valkoisia kukkia. Ei mitään muistikuvaa niiden nimistä, mutta aika normi partsikukkia ilmeisesti.
Mulla on taas luvattoman monta projektia kesken tässä, käytiin samaisella matkalla Jari-Pekassa kahvilla ja sieltä tarttui mukaan vähän lankaa hups. Sit kävin kirjastossa josta lainasin oikean luettavan romaanin (!!) ja mm. Veera Välimäen Huivileikin. Ihan vahingossa aloitin sit uuden huivin neulomisen...

2 kommenttia:

  1. Ooo upeat sukat! Heti tuli Ditherit mieleen. Kyllä sää mun mielestä olet onnistunut saamaan noihin liukuväriefektin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo on ne vähän sinnepäin, punanen vaan vaihtuu siniseks vähän silleen töksähtäen :D

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...