maanantai 26. maaliskuuta 2012

Korvisaskartelua

Korviksia on vaan niiiin kiva tehdä! :) Matikan kirjoituksia edeltävänä iltana löysin tällaisen ohjeen, kuinka muovipusseista voi silitysraudalla sulattaa muovia, jota voi sitten vaikkapa ommella pusseiksi tai miksi ikinä haluaakaan. No, minä näin pussien sulattelussa heti potentiaalia viiksikorviksiksi! :D Ei muuta kuin veljen MAOL (oma oli jo koululla) ja laskin pois ja silitysrauta kouraan... Silittäminen onnistui tosi näppärästi, en vain tajunnut laittaa muoviläpyskää painon alle. Siksi pinkit viikset ovat vähän ryppyiset, mutta oikeastaan ne ovat kivemmat noin kuin ihan sileinä. Ongelmana vain on, että muovi ei oikein tahdo pysyä kiinni korvistaustassa. Laitoin väliin pikkupikku palan kangasta, jos se olisi auttanut. Ehkä pitäisi hankkia vähän vahvempaa liimaa kuin mitä Erikeeper on.
Nämä toiset rusettikorvikset tein eilen, kun tuli totaalinen tekemisen puute. Ärsytti, kun meinasin tehdä pinkit rusetit, mutta se silkkinauha oli liian leveää korviksiksi. Ruvetessani tänään kuvaamaan valmiita korviksia, huomasin pöytää siistiessäni, että siinä olisi ollut juuri sopivan ohutta pinkkiä silkkilankaa.. :D Mutta ehkä mulla on riittävästi pinkkejä korviksia, varsinkin kun en omista kauheasti pinkkejä vaatteita.
Rusetit pysyvät huomattavasti nätimmin kiinni korvistaustoissa kuin viikset: Toisesta viiksikorviksesta irtosi tausta kun olin järjestelemässä nappikorvistelinettäni siten, että myös uudet korvikset mahtuvat mukaan... Vetskarit, nappikorvikset (valkoiset ja punaiset ja nepparit!) olen itse tehnyt, pöllökorvikset ovat kaverin käsialaa. Oikeanpuoleiset :) -korvikset ovat matkamuisto Saksasta.
...Ja nämä korvikset eivät suinkaan riitä, askartelin myös tänään korviksia, niistä lisää myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...