lauantai 31. maaliskuuta 2012

Korista elämääsi

Meillä oli tänään kauden viimeinen kotipeli. Sen (ja eilisen naisten SM-sarjanousun, jee!) kunniaksi tuunattiin kaikki upeat lämppäpaidat. Minä ja sisko leikeltiin omiamme tänään aamulla ennen peliä, ja tuli muutes tosi coolit vai mitä! :D Melkein kaikilla oli alalaita hapsutettu. Itse hapsutin myös hihaa, ja ne hapsut laitoin letille, heh. Toiseen hihaan tein viiltoja, ja ennen peliä sain joukkuetoveriltani idean, että niille voi tehdä samalla lailla kuin pelastaisi pudonneita silmukoita kun neuloo :D Samoin tein toisen kyljen viilloille. Niin ja huomatkaa siskoni tosi upea kaula-aukko..
Meitä ennen hallilla oli miesten (ehkä) vitosdivarin ottelu, ja ne miehet kehuivat meidän tyylikkäitä lämppäpaitoja kun tultiin saliin. Syystäkin!
Tässä vielä pari kuvaa in action, tykkään kun noi hapsut heiluu tolleen hassusti :D Ja peli me voitettiin, hyvä me! Vielä olisi yksi vieraspeli jäljellä ennen kuin kausi on kokonaan ohi, ja sitten voin keskittyä esimerkiksi ompelemaan itselleni ylppärimekkoa, eilen jo aloittelin harjoitusversiota ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavan näköiset paidat! Hauskat hieman intiaanivaatteiden tapaiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe :) oli tosiaan vähän kuin joku sotatanssi kun meillä oli kaikilla tommoiset ja hypittiin piirissä ja näin.. :D

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...