tiistai 3. huhtikuuta 2012

Jee me askarrellaan!

Viime viikolla huoneeni lattia oli ihan täynnä paperisilppua ja muuta askartelukamaa. Syynä siihen oli ennakkotehtävät, kun hain opiskelemaan arkkitehdiksi. (viimeinen palautuspäivä on tänään joten uskallan vasta nyt julkaista kuvia koska muutenhan joku kilpailija voisi viedä mun ideat :D ) Minun piti rakentaa siis labyrintti. Lisäksi siitä piti piirtää pari kuvaa.
Ensin ajattelin, että laitan kaiken keskelle jonkun muovielukan -> ei muutakuin tonkimaan autotallista muovilelupusseja. Löysin siis punaisen elefantin, joka oli mielestäni oikein mainio. Ohjeissa kuitenkin luki, että työ pitää toteuttaa leikkaamalla ja liimaamalla pahvista ja muista materiaaleista, joten en ollut ihan varma voinko käyttää muovielukkaa. Ehdin kuitenkin jo lävistää norsuparan jalan, jotta olisin saanut sen langalla kiinni koska erikeeper ei kuitenkaan olisi kestänyt :D Tigerin pikaliima sen sijaan olisi saattanut kestää, ainakaan sormista se ei lähde millään pois!
Päädyin kuitenkin korvaamaan elefantin paperista, tyllistä ja puuhelmestä askarreltuun pikku balleriinaan. Siitä tuli oikeastaan ihan kiva :) Se näkyy koloista, joita on neljä, jokaisesta vähän eri päin. (yhdestä kolosta oli TOSI vaikea ottaa kuvaa koska sen kolon jälkeen oli seinä jossa oli harsolla peitetty kolo josta balleriina näkyi, kolo on yläpuolella olevassa kuvassa alhaalla keskellä. oli muuten sekavaselitys)
Koko komeuden päälle piti laittaa jotakin valoa läpäisevää materiaalia, itse virittelin leivinpaperia kun en muutakaan keksinyt. Toivottavasti se kestää paikallaan, oli meinaan hankala saada sitä pysymään...
Tää oli mun ja äitin suosikkikolo! Vasemmalla näkyy (?) silkkipaperista pyöriteltyjä palluroita. Seinä oli vihreänä niin tylsä, että piti siihenkin keksiä jotakin. Kirjavan seinän piirtelin tusseilla, melkein osaan värittää rajojen sisälle! Balleriinan takana näkyvät palmut on tehty leikkaamalla lehdistä vihreää ja muita värejä ja sitten vaan liimasin ne puiden muotoon.
Hökötys piti pistää postin laatikkoon, jonka kansiin piirustustehtävät oli liimattu (en oikeestaan oo hyvä piirtämään joten en niistä kuvia sen enempi laita :D ) Liimasin tuollaisen paperisuikaleen kiertämään labyrintin reunoja, koska leivinpaperi oli sen verran epäsiististi leikattu. En tiedä, onko tuo sen siistimpi, mutta ainakin yritin!

Lopuksi haluan esitellä ystävämme Kotivalon. Viimeksi kun olen askarrellut jotakin, olin kuviksen 2. kurssilla ja siellä rakensimme patsaita tai miksikä noita nyt kutsutaan. Meidän porukka teki Kotivalon, hän asustaa flyygelin alla.
Kotivalon pään sisällä on paljon teippiä ja sanomalehteä (ja tätä ei sitten kerrota kuviksenmaikalle... :D ) Teippiä on melkein kaikkialla muuallakin :D Mieleeni tuli, että voisin esitellä Kotivalon, koska rakentaessani labyrinttiä käytin ihan hirveästi liimaa, vähän samaan tapaan kuin Kotivaloa luodessamme käytimme maalarinteippiä, jotta hökötykset pysyvät kasassa.
Jostain syystä Kotivalo ei enää asu flyygelin alla, vaan joku on siirtänyt sen flyygelin päälle! Mikäs siinä, korkeammalta on varmaan paremmat näköalat ;)

ps. MIHIN SE KESÄ MENI. Eilen kun ajelin fillarilla kaupungilta kotiin, tuli just semmonen fiilis että pitäisköhän paistaa joulutorttuja tai pipareita kun satoi nätisti lunta... Nytkin siellä on oikein kaunis talvinen ilma...
pps. Laitan niitä valokuvahaasteen kuvia jossain vaiheessa silleen useempii kerrallaan, kunhan jaksan/ehdin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...