lauantai 14. huhtikuuta 2012

Bokseja

Löysin tuollaisen Strepsils-rasian. Hetken mietin sille sopivaa käyttötarkoitusta, mutta sitten keksin: Siinähän voisi kätevästi kuljettaa korviksia reissussa. Mummolassa käydessämme pehmusteena oli jokin epämääräinen kangaskaistale, mutta kotona halusin sisälle jotakin kivempaa.
Halusin myös kokeilla lettiletiltä näyttävää palmikkoa, mikäs sen parempi kohde siihen kuin säälittävä pikkuinen pehmustelappu :D Kamalasti piti ajatella, että miten päin niitä puikkoja käännellään, mutta kyllä se ihan nätiltä letiltä näyttää. En tiedä, jaksaisinko kuitenkaan tehdä pipoa (tai villapaitaa!) noin monimutkaisilla palmikoilla :D
Tahdon tehdä myös laatikon ulkopuolelle jotain, en vain tiedä että mitä. Kannen kuviot ovat nimittäin koholla, ja rumia...
On mulla toinenkin uusi korvisrasia! :) Vaikka en tuolla korviksia (välttämättä) säilytä, kuvassa sisällä on vihreä muovisormus sekä siskoni luokkasormus, voisin opetella joskus käyttämään sormuksia.
Ärsyttävää, kun ulkona on noin tympeä keli, ei saa kunnon kuvia.. Oltiin aamulla korisjoukkueen (okei meitä pelaajia oli neljä, voiko sitä sanoa joukkueeksi...) kanssa siivoamassa ruusupenkkejä talkootyönä, ja olis ollu PALJON kivempaa jos hanskat ja housut ja kaikki ei olisi kastunut heti alkuun läpimäriksi.. Mutta ehkä vesisade sulattaa lumen ja tulee KESÄ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...