torstai 5. huhtikuuta 2012

Shoppailua, TAAS!

On se jännä kun en oo shoppaillu ku viimeks joskus ehkä joulualennusmyynneissä. Jos siis ei lasketa tasan viikko sitten alkanutta shoppausputkea.. Oltiin nimittäin eilen kaupoilla ennen vikaa (!) korispeliä.  Kierrettiin monia kivoja korukauppoja ja vaatekauppojen koruhyllyköitä, mutta en ostanut yksiäkään korviksia!! Sen sijaan löysin Gina Tricotista (ja vielä ajattelin että sieltä en osta mitään kun ne vaatteet ei ihan oo mun tyylisiä) ehkä cooleimman kaulakorun koskaan, pinkit viikset! :D Sisko on niiiin kade ;) H&M:ltä löysin tuollaiset mustat perus aurinkolasit, kun tallasin entisten mustien päälle ja yllättäen ne meni rikki.. Lisäksi sain untuvatakin, toivottavasti sitä joutuisi käyttämään vasta ensi talvena.. Vaikka täällä ainakin meni yöllä latukone... Mutta nyt sentään paistaa aurinko! :)
Ostin myös sormuksen. Jos vaikka oppisin jopa pitämään sitä, kun en ole ala-asteen luokkasormuksen lisäksi käyttänyt mitään sormusta, ja sitäkin viimeksi ehkä seiskalla? Korvikset tein, kun olen tekemässä itselleni ylppäreihin mekkoa, ja tietenkin pitää vähän kokeilla, kun teen siihen jännän helman. Tätä "koemekkoa" käyttänen mun ja veljen kummien 100-v juhlissa, ja tarvitsen tietenkin siihen sopivat korut. Eli ompelen itselleni (ja sitten sisko haluaa ja äiti ja...) kaksi mekkoa nyt ennen omia YO-juhlia. Tämä ensimmäinen oikeastaan on jo valmis, siitä vain ei ole kunnon kuvaa :D Tänäänkin muuten käytiin kaupoilla, kierrettiin Riksun kangaskauppoja koska tarvitsen mekkoon tosiaan kangasta. Nyt sekin on ostettu;) Ja illemmalla olen menossa uuteen upeaan kauppakeskus Willaan tapaamaan kaveria, joka oli viime vuoden täällä vaihto-oppilaana ja tuli nyt käymään :)
Sitten valokuvahaastekuvia!
day 1 - your reflection
Tässä kuvassa itseasiassa näkyykin tuo mekko, tosin se on vielä ihan kesken :D Helma roikkui kuvanottohetkellä lattiaan asti, mutta rypytysten jälkeen se on ihan erilainen. Yläosaan taas olen tehnyt tikkauksen, jotta vuorikangas ei näkyisi, kuten tässä se vielä tursottaa.
day 2 - colour
day 4 -someone who makes you happy
Einsteinillä on ihan itse virkkaamani pipo, sopii sen räjähtäneeseen tyyliin tosi hyvin, eikö totta :) Ja teletappihousut ovat olleet mun vanhalla nukella, mutta nekin ovat tyylikkäät Einsteinin päällä. Olen saanut hänet joululahjaksi kavereilta, ja sen silmät olivat kuulema kaupassa olevista Einsteineistä eniten kierossa :D
day 5 - tiny
Fiksuimmat ehkä huomasivatkin, että day 3 puuttuu. En keksinyt mitään kivaa kuvattavaksi siihen, näin saattaa käydä jatkossakin. En myöskään ottanut näitä kuvia ihan aina "oikeina" päivinä :D mutta ei se ole niin justiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...