sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Rippipäiväonnittelut

Jälleen yhdet korvikset. Tein nämä kaverille rippilahjaksi, terkkuja vaan sinne Savoon :) Helmiä tyrkkäsin korupiikkiin ja sen laitoin korviskoukkuun roikkumaan, simppelit mutta oikeastaan tosi kivat! Koukut ovat tuollaiset suljettavat. Kyselin nimittäin ovelasti, millaisista korviksista hän pitää ja sain tietää, että semmoisista, joita ei tarvitse ottaa pois kun menee tallille. Toivottavasti nämä siis kestävät korvissa kovassakin menossa. Korvikset muuten roikkuvat maljakossa, jonka itse olen saanut toiselta kaverilta rippilahjaksi muutamia vuosia sitten ;)
Paketissa oli myös Mariskooli. Paketoin sen tosi ovelasti kyljelleen, joten sitä ei välttämättä tajunnut Mariskooliksi ;) Mariskoolin sisälle laitoin Kalevala-korurasiassa korvikset.

Sain myös tehdä kortin. Keksin leikkiä ompelukoneen kanssa, tuosta tuli itseasiassa kivempi ommeltuna kuin liimattuna! Kortin välissä on paperi, jossa oli runoa ym, paperi on samanvärinen kuin kannessa oleva. Hopeinen naru pitää kortin kasassa.
Tämän kaverin kanssa muuten mietittiin, että ois tosi kiva väsätä karkkikorviksia, ja heti kaverin tapaamisen jälkeen koneelle päästyäni näin tämän ;) Vaahtokarkkikorvikset olis meinaan tosi ihanat!
Loppuun vielä arvontamainos, taas vaihteeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...