maanantai 19. marraskuuta 2012

Kultasydän

Törmäsin aivan jättesuloisiin virkattuihin sydämiin, ohje täällä. Rupesin miettimään, että mitäs jos virkkaisinkin kultalangasta, kun tiesin että kotona on Novitan kultalankaa. Sitä meinattiin käyttää mun rippijuhlien kutsukortteihin mutta löydettiin siihen tarkoitukseen parempaa lankaa. Kotoa löytyi myös hopealankaa, mutta se ei ollut niin kivaa virkattavaa. Näistä tuli mun mielestä ihan järkyttävän söpöjä :D Kokoa näillä on joku pari senttiä. Aattelin, että näistä saisi vaikka joulukortteihin koristeita? Tai sitten näitä vois ripustaa joulukuuseen (vähän niinkuin täällä, mistä ekan kerran sydämet löysinkin)
Mulla oli tarkotus ottaa näistä kivoja kuvia järskyllä, mutta tuli kiire junaan joten pitää tyytyä pimeessä otettuun pokkarilaatuun... Voisin tähän kertoa, miten ite tein. En satu osaamaan norjaa (?), joten sovelsin :D Vaikka siis tosta ohjeesta näkee tosi hyvin, kun siinä on kuva. En vaan ollut ite ihan varma, mimmosista pylväistä oli kyse. Toi lankalenkkialoitusjuttu on ihan kivasti kuitenkin selitetty kuvilla ja näin :)
-lankalenkki, johon virkataan 3 ketjusilmukkaa
-3 pitkäpylvästä
-3 pylvästä
-1 ketjusilmukka
-1 pitkäpylväs
-1 ketjusilmukka
-3 pylvästä
-3 pitkäpylvästä
-3  ketjusilmukkaa
-piilosilmukka silleen että siitä tulee sydän. Sit voi vielä virkata semmosen ripustuslenksun jos tahtoo :)

Mulla on muuten nykyään ihan ikioma sähkövatkutin<3 Siitä onkin hyötyä, kun tekee esim mutakakkua. Tehtiin meinaan viime viikolla kavereitten kaa, katottiin samalla Titanic (en oo ennen nähny!!) ja meillä oli käytössä vaan käsivatkatkain joka muuten jäi kaverille. Tultiin siihen johtopäätökseen, että ennen naisilla oli tosi hyvät käsilihakset kun piti vatkata kakkutaikinaa ilman sähkövatkainta :D Mutakakusta ei kuitenkaan oo kuvatodisteita, kun oltiin hirveitä loppahuulia ja vedettiin se kaakku samantien naamaan ;)

4 kommenttia:

  1. Mä niin nauran tolle "vatkuttimelle" :DD Ihana sana! Nii ja ihania noi sydämet<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...