perjantai 18. tammikuuta 2013

Pitsinen huivi

Viime postauksessa taisin heitellä ilmoille pari kuvaa, jotka otin kun kävin vähän kävelemässä tuolla pihalla. Samalla testasin mun neulomaa huivia, ja otin siitäkin tosi hienoja kuvia :D
Oon oikeesti ihan supertyytyväinen itteeni, kun sain aikasiks jotain näin hienoa! Tämä on neulottu osittain Minttumaari-huivin ohjeella. Osittain, koska reunakuviot on ihan mun omaa soveltelua, kun en halunnut niin isoa reunusta, ja mulla ei ollut edes kopioituna (joo, kopsasin kaaviot I ja II mun kalenteriin, jotta kulkevat mukana!) reunuksen kuvioita. Mulla oli tarkoituksena tehdä kärjestä alkaen tämä huivi, mutta sitten en ihan muistanut ohjetta, kun aloitin neulomisen junassa, ja sitten tein kaksi kuviokertaa vierekkäin, kun muistelin, että jotain selitettiin keskisilmukasta. Toimiihan se näinkin ihan kivasti :D Kuva Neuliksen huipulta.
Koska tää oli mun ensimmäinen (vaan ei viimeinen!) pitsihuivi, en ottanut hirveesti stressiä pikku virheistä. Aattelin, että jos edes mä en tajua niitä, niin ei myöskään äiti tai mummo tai kuka tän nyt ikinä sitten lopulta saakaan. En ite ehkä osaa käyttää tänväristä huivia, niin siksi menee jollekin. Ja kokoa tällä on se joku 180 cm kärjestä kärkeen :)
Huivi oli melko helppo neuloa, kun selvisi niistä ensimmäisistä kerroksista. Lopulta osasin kuviotkin ulkoa (joo, niitä oli kaksi erilaista riviä :D), vaikka alkuun olin ihan varma että pakko kokoajan luntata kaavioista.
Lankana tässä oli jotakin mummon vanhaa. Siitä on mitä luultavimmin neulottu joskus villatakki neulontakoneella, koska lanka oli niin ohutta, näin mulle kerrottiin. Tässä kuvassa väri on ehkä eniten kohdallaan, jostain syystä melkein kaikissa kuvissa huivi näyttää tommoselta tosi mustalta ja tummalta ja kaikkee!
Oon tyytyväinen myös mun pingotukseen, ekaa kertaa kun pingotin mitään pitsihuivia. Toinen kerta kun pingotin ylipäätään mitään :D Vähän toi keskisilmukkarivi on vinossa, mutta ei se varmasti näy käytössä... Ens kerralla myös katson, että kuviorivit menevät just eikä melkein suoraan! Oli mulla nytkin mittanauha, että oisin voinut katsoa kuinka suoraan kaikki sivut mene, mutta se vaan oli liika lyhyt :D
Yritin ottaa hienon kuvan, kun huivi roikkuu puussa. Fail :D
Vielä pakollinen "ennen ja jälkeen pingotuksen" -kuva. Toi kasvoi ihan valtavasti!! Mun pikku muistikirjani on tuolla havainnollistamassa kokomuutosta. Muistikirja, jota ei ihan erota barbipyyhkeestä tuolla alakuvassa. Barbi- ja muumipyyhkeet on ihan ikivanhoja, mutta kiroilevan siilin sain kummilta joululahjaksi. Pyyhkeessä on teksti "Mites sulla pyyhkii?" Aivan loistava! :D
Joku varmasti jo huomaskin, että vaihdoin bannerin. Se väliaikaiseksi tarkoitettu kuva oli aika pitkään :D Tää on myös aika hyvä kollaasi mun ehkä lempparijutuista, joita tein viime vuonna. Sieltä löytyy siskon joululahjaksi saamat viiksilapaset, korvikset, kaverin joululahjapaidan kuva, upee taidekuva tennareista, superherkut muffinssit, siniset farkut, siskolle tekemäni mekko, oma ylppärimekko, darrahaalari joka on tälläkin hetkellä mun päällä, farkkushortsit, mörkölapaset ja niiden taustalla tuoli, legokorvikset, pitkävartiset sukat joista on tällä hetkellä toinen päkiä kulunut puhki kun ne on niin ihanat ja käytin niitä melkein joka päivä! Pitäis korjata, sitten löytyy vielä toppi ja tonttuhattu ja viimeisempänä muttei vähäisimpänä (ainakaan sen perusteella, mitä mun blogissa katsotaan useimmin, tää johtaa tosi paljolla kaikkia muita) mun kesätuubihuivi! :) Ite tykkään tästä bannerista kovasti.

Tänään kävin keskustassa. Otin kameran mukaan, ihan kun oli niin ihana ilma (vaikkakin hirveesti pakkasta!) ja sitten nappasin kuvan omalta bussipysäkiltä. Vitsit kun noi puut vaan on niin hienoja nyt! Ei ollu keskustassa noin kivoja puita! :D Muutenki on ollu ihan ilonen päivä, kummasti toi auringonvalo vaan vaikuttaa!
NIIN ja huivi on muuten neulottu vitosen pyöröpuikolla! Tiedän sen, koska mä menin ja tilasin Paavo-puiccomitan! :) Tää on ihana!
Mulla olis oikeestaan vieläkin asiaa, mutta jätetään se toiseen kertaan, tää on jo nyt tämmönen kilometripitkä postaus! :D

2 kommenttia:

  1. Voi miten hieno, ja varmasti hirveä homma! Bruukkaan itse aina mokata kuvion jossain vaiheessa x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! ei tää ollu ollenkaan nii iso homma ku kuvittelin, meni ihan nopeesti kun neuloin parilla junamatkalla ja luennolla ;) ja mulla on tosiaan ihan miljoona mokaa tuolla, mutta kun niistä ei välitä niin kaikki on hyvin! :)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...