keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tiputipu

Virkkasin pari pikkupikku tipua. Eiks oo söötit :)
Nää syntyivät pääosin luennolla, kun oli vähän tylsää ja laukussa valkoista ja harmaata lankaa. (niistä tuleva ns oikee projekti on vielä vaiheessa, koska mulla on vähän mietittävää sen kanssa :D ) Yksityiskohdat tein kuitenkin kotona, kun ei sattunut olemaan muita lankoja tai härpäkkeitä oikeestaan mukana :)
Tän mä aattelin avaimenperäksi, mutta sitten sain mun puiccomitan, ja sen mukana tuli yllärinä pikku avaimenperä, eli mun avaimet pysyy kyllä tallessa, vaikka tää keräis pölyä pöydällä :D Ihan sulonen siitä tuli. Täytteeksi mulla ei vieläkään ollut vanua, joten laitoin sinne epämääräisiä langanpätkiä ja saumuriroskissilppua.
Virkkasin tosiaan luennolla, ja kaveri heitti, jos toi mun ylempi tipu (pöllö?) olis sorminukke. No eikä ole. Siispä tein kaverille ihan ikioman sorminukkepingviinivauvan! :D Tällä on vähän "anteeksi-että-olen-olemassa" -ilme :)
Tässä taisi olla yhteensä 12 silmukkaa, niin siitä tuli juurikin sopiva sormen ympärille.
Tein näille siivet ihan neulalla ja langalla. En jaksanut enää ruveta virkkaamaan erillisiä lärpäkkeitä, jotka vaan sojottaa joka suuntaan :D
Yleensä en hehkuta ruuasta, jota teen, mutta nyt on pakko! Sunnuntaina  meinaan tein täytettyjä paprikoita. Tarkoitus oli tehdä jo lauantaina, mutta tuli pari muuttujaa - perjantai-iltana sain tietää lähteväni Vimpeliin pelireissulle. Oli kivaa :) tarkotus oli myös postata tää heti maanantaina, mutta mulla on ollut semmosta paikasta toiseen juoksemista :D  Näissä on sisällä kermaa, jauhelihaa, riisiä, kananmunaa ja sinihomejuustoa. Aurajuusto vaan ei maistu juuri yhtään kun sitä tuli niin vähän :/
Loppuun vielä mun blogini eka tunnustus!
Kiitos, Elli! Itse pistän tunnustuksen eteenpäin näille blogeille:
Glittertrash machine
Maikin kontti
Pupuleipomo
Time of my life
Turnip head princess
Tunnustuksen säännöt:
-Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
-Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
-Toivo, että ihmiset, joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin
(musta on mielenkiintosta, että tää on New Blog -juttu, ite käsitän sen silleen, että blogi on uusi. Ei alle 200 lukijaa välttämättä tarkota, että blogi on vasta perustettu! :D )

6 kommenttia:

  1. Oumaigaad, ihania elukoita <3 Jos osaisin, virkkaisin noita 50kpl ja ripustaisin ensi joulun kuuseen :) Kiitti tunnustuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi on kyl söpöjä! nää on vaan niiiiin pientä näpertelyä ettei niitä jaksa tehä ku just noi pari :D

      Poista
  2. Oooh ihanat pöllöt!<3 Ja kiitos tunnustuksesta, pitää huomen koittaa ehtiä laittaa etiäppäin ;))

    VastaaPoista
  3. Kiitos tunnustuksesta, nyt vasta huomasin vähän jälkijunassa kun on ollut tuota bloggaustaukoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...