sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Alphaketoglutarateeeee

Täst on jo tosi kauan, varmaan joskus viime viikon lopulla tehtiin Linnean kanssa tämmöstä mässyä, kun katottiin jotain leffaa (katottiin siis ainakin Paholainen pukeutuu Pradaan ja Odottamaton ehdotus, taisin unohtaa tosta jonkun mut pikku vikoja). Ne on uunijäätelöitä. Ja kohta me tehään varmaan lisää :D

Noissa on pohjalla silleen kivasti mustikoita, sitten siihen päälle ripoteltu sokeria. Mustikoiden päälle laiteltiin jäätelöpaloja, ja marenkivaahto (kahteen annokseen käytettiin 2 kananmunaa ja ehkä 1 dl tai ½ dl sokeria, en enää muista! Ne kuitenkin vatkattiin ihan tosi jämäkäksi vaahdoksi) sitten kaiken päälle, ja sitten vaan lautaset uuniin ehkä 200 asteeseen noin viideksi minuutiksi ja sit leffa pyörimään ja herkuttelemaan :)
Oon myös virkannut oikein ahkerasti. Tilanne oli tämä tiistai-iltana:
Nyt näyttää tältä:
Tossa on vasta noi pitkät saumat yhdistetty, ja jotain puolet vielä puuttuu, mutta edistystä edistystä! :D Kyllä tää tästä valmistuu! Nyt vaan pitäis opiskella biokemiaa eikä virkata tai tehä muuta tämmöstä. Siksipä laitan tähän loistavan kappaleen, joka kertoo sitruunahappokierrosta aka trikarboksyylihappokierto aka Krebsin sykli... Rakkaalla lapsella monta nimeä!

2 kommenttia:

  1. Namm uunijäätelyt!!<3 Tehääks? ;) ja paras biisi ikinä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nam joo tehään vielä uudestaan ;) on mailman paras <3

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...