sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Vuonna 85

Mulla on taas vaihteeks maailman hienoin astiapyyhe, yllättäen mummolasta löytynyt :D Tässä vaan ei ollut ripustuslenkkiä, joten ompelin tähän söötin pinkin satiininauhan pätkän, jotta tän saa koukkuun roikkumaan ja käyttöön. Hirveä miettiminen, että mihin kohtaan toi lenkki kannattaa sijoittaa. Pitkän pohdiskelun jälkeen todettiin, että pitkän sivun keskikohta voisi olla paras. Kuvio taas ei olisi ollut yhtään kiva, jos se olisi roikkunut keskeltä, joten laitoin sitten tuon renksun vähän ylemmäs, niin pyyhe pysyy oikein päin :)
Tänään oon ollut tosi aikaansaava. Pyyhkeen ripustusrenksun lisäksi käytiin kämppiksen kanssa kävelyllä, ja sitten oon lukenut englannin sanoja (yäk), pingotin yhden huivin ja lisäksi sain vielä taulut, kalenterin ja kellon seinälle! Tauluissa on sekalaisia valokuvia, lehdistä leikattuja kuvia ja vanhoja muumikalenterikuvia ja jotain muuta sekalaista paperitavaraa mitä mulle on tullut. Muumiseinäkalenterit vaan on niin hyvin hyötykäytettävissä vielä senkin jälkeen, kun vuosi on loppunut!
Vasemmanpuolisessa taulussa mulla on taustalla Marimekon mainoksesta leikeltyjä sivun kokoisia kangasmalleja, oikeanpuoleisessa mulla on Kuopion kartta taustalla. Apinoiden paratiisi osoittaa sitten meidän yliopistoon ;) Oli hirmunen homma saada noi ensin sommiteltua järkevästi, ja sitten vielä asetella ne silleen että ne pysyvät just niin kuin haluan ja just niillä kohdilla... Mutta aika kivat niistä tuli :)
Nyt mun pitäis vielä lukea lisää sitä enkkua ja ehkä vähän fysiologiaa ja anatomiaa. Sekin tentti (sekä proviisoripääsykokeet) lähestyvät ihan liika nopeasti!

2 kommenttia:

  1. Voih, nuo vuosipyyhkeet on sitten kivoja - itse olen kehystänyt omani tauluksi, muistoksi syntymävuodestani. :) Muistaa sitten vanhempanakin, minkä ikäinen on... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo noi on aika symppiksiä :) tuo ompelemani silkkinauhalenksu muuten hajosi. hitsi, pitää ommella siihen uusi :D tervetuloa hei lukijaksi!:)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...