lauantai 13. heinäkuuta 2013

Verhot x 5

Ukki teki mökin. Ja mikäs mökki se semmonen on, jossa ei ole verhoja? Toi tossa alla, kuva on otettu keväällä.
Ompelin ikkunoihin verhot. Koska kyseessä on tuollainen mökki, pitää siis olla ruutuverhot :D Eurokankaan ruutukangas oli juuri sopivan leveää, kangasta oli semmonen kaksimetrinen pätkä, ja siitä sitten leikkelin tasaisesti viisi palasta (kumma, kun mulla jäi yli semmonen 5cm pätkä vaikka olevinaan mittasin tasan 40cm leveitä kappaleita! :D ) Yhdestä ikkunasta on muuten järvinäköala, tietenkin otin kuvan siitä verhosta, josta näkee puskaan!
Saumurilla surautin reunat siisteiksi, sitten ompelin päärmeet. Kapeista tuli siistimmät, joten ne jätettiin alareunaan olemaan näkyvissä :D Yläreunassa menee pyykkinarunaru, joka on solmittu ruuveihin kiinni.
Oltiin viikko sitten sukujuhlissa. Mulla oli uus Mallorcalta ostettu mekko päällä, just täydellinen noiden korkkareitten kanssa! :D Edessä on vähän pitsihörselöä, muuten tuo on ihan tavallista kangasta. Mekko on semmosesta kaupasta ku C&A. Ihan paras vaatekauppa ikinäkoskaan<3 Korvissa mulla on bannerissakin näkyvät turkoosit korvikset, hiukset laitoin edestä ranskalaiselle, pikku kumpparilla ja pinneillä kiinni.
Sisko taiteili mulle superhienot mekkoon sopivat kynnet. Kun tarkkaan kattoo, niin muutamassa on liukuvärjäyksen päällä timantti! Ja glitteriä, oih! Pitäisköhän käydä ostamassa samanlainen glitterlakka, toi on ihana! Glitterit on vaan ihan tuskaa ottaa pois...
Olin tänään super reipas! Tulin käymään Kuopiossa. Kun mulla ei ollut mitään ihmeempää suunnitelmaa, miten päiväni kuluttaisin, päätin pyöräillä Siilinjärvelle. Google maps kertoi, että matkaa oli noin 25km/suunta. Nyt on jalat kipeet :D Tuli semmonen epätoivo, kun olin tulossa kotiinpäin ehkä puolessavälissä matkaa. Aattelin, että en jaksa enää yhtään ylämäkeä, taistelin sen yhen ylös ja totesin että tauko. Sit katoin eteenpäin ja näin Puijon tornin, ja tuli taas kummasti energiaa. Meinaan sillon kun päämäärä näkyy, niin sillonhan on jo ihan melkein perillä? :D Selvisin sit kotiin, ja tulomatkan taisin jopa polkea nopeammin! Kohta voi hyvällä omallatunnolla lähteä pitsalle kavereitten kanssa :D
Tullessani eilen kotiin, mua odotti isokokoinen kirje -lappu. Mietin että mitä ihmettä, en mä ollu tilannu mistään mitään. Kipasin äkkiä postiin, ja sieltä mulle tyrkättiin iiiiso pahvikuori. Sieltä löytyi Suuri Käsityö -lehti ja kansio, johon lehtiä voi laittaa. Lähetin nimittäin joku aika sitten kuvan mun darrahaalarista lehden nettisivulle, ja se oli julkaistu :D Oli ihan kiva yllätys, muutenkin lehdessä oli kaikkea jännää :)
Mulla on muutama kiva juttu nyt valmiina, jos saisin ittestäni irti ja postauksia kehiin, olis hienoo vai mitä! :D

2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset kynnet ja blogiasi luettuani olet aika kätevä käsistäsi :) Sulle on huomenna jtn kivaa blogissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! noi kynnet oli kyllä ihan täydelliset :D ja kiitos uudestaan, pitää vastailla kunhan kerkiän! (tulipa mieleen, että mullahan on toinenkin haaste odottamassa..)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...