tiistai 15. lokakuuta 2013

Tuubi!

Kaveri kysyi talvella, josko neuloisin hänelle tuubihuivin. Totta kai! Sain langat ja ryhdyin hommiin. Valmistumista rajoitti kesäloma, ei ollut luentoja joilla neuloa. Sitten tulin takaisin yliopistohuudeille, ja tämä valmistui. En saanut itseäni päättelemään huivia, vaikka se valmistuikin jo ikuisuus sitten. Eipä sillä, en oo tätä ehtinyt kaverille antaa kun ei olla nähty. Nyt laitoin huivin kuriirin mukaan kaveria kohti :)
Toiveena oli palmikoita ja pituus, joka riittää kolmesti kaulan ympäri. Palmikot halusin molemmille puolille huivia. Kamalan vaikea selittää, mut kokeilen :D Eli joka kerroksella neuloin 8o, 8n, 8o, 8n. Sit sopivin välein tein plmikonkiertoja, aina kin oli oikeat silmukat menossa. Palmikonkierrot eivät tulleet samoille kerroksille, vaan niissä oli pari kerrosta aina välissä. Äh. Ymmärtäkää ja saa kysyä jos tekee mieli tehä samanlainen :D
Lopuksi yhdistin pitkän huivin päät, virkkasin ne yhteen. Voisin opetella sen hienon tavan, millä saa huomaamattoman sauman aikaan. Tämän jälkeen poimin reunasta kamalan määrän silmukoita ja neuloin 1o1n sopivan pätkän. Niin ja lankana oli seiskaveikkaa, puikkoina ruusupuiset 4,5 pyöröt.
Toiset väittää, että musta on tosi vaikee kuvattava. On se. Mut nyt lisään tän kirkkaan punasen samaan kategoriaan. Yritin ottaa ties missä valaistuksessa kuvaa, ei tullu muuta kuin puuroa. Yleensä kun menee päiväsaikaan partsille, niin tulee asillisia kuvia. No päätelkää tosta alta, tuliko.. :D (ei). Tosta kuvasta kuitenkin näkyy nuo kummankin puolen palmikot, ainakin jotenkin.
Mulla on kova hyshysneulekausi menossa, joten kattellaan millon tulee neuleasiaa blogin puolelle, täällä käy kuitenkin tuttuja kurkkimassa :D Muita projekteja, ja leipomuksia, on kyllä vielä odottelemassa eetteriin lävähtämistä :D

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea neuloa palmikkoa molemmille puolille! Itse bongasin joskus jostain idean, jossa palmikot neulottiin 1n1o -neuleena (esim. 8s leveään palmikkoon 4 x 1n1o), jolloin palmikko näyttää molemmilta puolilta samalta. Tätäkinhän vois soveltaa tuubiin?

  Ja täsmälleen samaa mieltä tuon punaisen kanssa - hirmuisen vaikea kuvattava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuohan kuulostaa myös hyvältä, pitääkin kokeilla kun ens kerran tarttee neuloa kaksipuolista palmikkoa! Just johonkin huiviin kun musta ainakin on kiva eträ on molemmilta puolilta samannäköinen :)

   Poista
 2. Tuollainen kelpaisi minullekin lämmikkeeksi, ihanan muhkea! Ja jos hyshysneuleet vähänkään on samaa kaliiberia, niin johan niitä kannattaa odotella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhkea tosiaan jos ei muuta! Eivät ihan näin isoja, mutta niitä on monta, eli melko paljon on kuiteskin neulottavana ;)

   Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...