sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lomafiiliksiä!

Nyt on huippupitkä kesäloma melkein ohi! Kokonaiset kymmenen päivää olen saanut tehdä mitä lystää :D Oon ehtinyt nähdä paljon kavereita ja sukulaisia, käynyt uimassa monta kertaa, löytänyt ens vuodelle harjoittelupaikan ja syönyt ihan kamalasti kaikkea. Kotiuduin Kuopioon pari päivää sitten, Linnean kanssa tehtiin samana päivänä jogurttijäätelöä. Satuin bongaamaan Valion facebook-sivulta (jännä kun en edes sillon tykännyt Valiosta o.o) frozen yoghurt -ohjeen, no sit kaupasta ostamaan kilo turkkilaista jogurttia (sekä mm. 12 tölkkiä ananasta). Sekoitettiin siis vajaa puoli purkkia jogurttia, desi sokeria ja sopivasti marjoja ja survottiin astia pakkaseen, välillä vatkattiin ja käytiin lenkillä ja illalla katottiin leffaa ja syötiin. :D
Tänään sitten väsättiin Linnean kanssa pullaa. Muutama kaveri tuli kylään, ja nyyttärimeiningillä syötiin ja syötiin lisää, ja sit mentiin vielä rannalle uimaan ja istumaan iltaa. Ihana taas nähä opiskelukavereita pitkästä aikaa! :)
Tässä on myös tapahtunut paljon ostoksia, suurin osa alesta. Carlingsissa oon kattonu jo muutamia kertoja tätä mekkoa, mutta 50 euron hintaan en halunnut ostaa. Nyt tämä sitten oli alennuksessa parikymppiä, ja kotiutin tän vihdoin :)
Huomenna tosiaan taas alkaa luennot, jee! :) Pääsee taas harrastamaan luentoneulontaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...