sunnuntai 24. elokuuta 2014

Synttärisankarille

Oon sellainen ihminen, että aina pitää olla jotain neulottavaa, jonka voi kaapata matkalle mukaan. Juhannuksenviettoon lähtiessäni ei sattunut olemaan mitään sopivaa, mutta onneksi äiti pyysi mua neulomaan perhetutulle synttärilahjaksi sukat. Kävin siis valikoimassa ihan uudet lankakerät näitä sukkia varten, meinasin ottaa Nallea mutta siellä ei ollut tuollaista tummanharmaata, joten otin sitten Seiskaveikkaa. Ainakin pysyvät jalat lämpiminä kun tuli niin paksut sukat!
Äitillä oli toive saada sukkiin nimi ja ikänumero, minä sitten tein työtä käskettyä! Ruutupaperille värittelin kirjaimia ja numeroita ja toivoin parasta, tekstistä tuli aika ymmärrettävää jee :) Halusin sukkaan muutakin jotain jännää ja suunnittelin samalle paperille simppelin ruutukuvion, jossa ei ole liian pitkiä lankajuoksuja eikä muutakaan liikaa ajattelua vaativia kohtia :D
Kantapään tein villisti tiimalasikantapäänä. Novitan sukkalehdestä katselin mallia, kyllä tämä ainakin omaan jalkaani mahtui, luultavasti myös saajalle oli sopiva, ainakin niistä oli tykätty! Kärjessä perus sädekavennukset. Ja tosiaan, sukat on neulottu kerrankin normaalisti varresta alkaen ;)
Tässä vielä kuvio kokonaisuudessaan. Kummankin sukan ulkosyrjällä (tai sisäsyrjällä, miten päin ne jalkaan laittaa, siitähän se riippuu) on teksti "PETE 50". Ja koska lankadominanssi, niin siniset kuviot ovat tosi paljon selkeämpiä kuin harmaat, vaikka ruutuosiossa ne ovat käytännössä täsmälleen samanlaiset.
Sukat on taas ihan kummallisen näköiset, kun ne ovat pöydällä, mutta jalassa nää näyttävät oikein normaaleilta! Aina sama juttu :D
Huh, kaksi viikkoa opiskeluja tältä syksyltä takana, huomenna eka tentti! (okei, se on uusinta typerästä viime kevään valinnaisesta kurssista :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...