perjantai 20. helmikuuta 2015

Elämän nopeus on kuuskyt minuuttii tunnissa

Sain Marilta Lankatarina-blogista haasteen. Ilahduta bloggaajakaveria, tää vaikuttaa oikein kivalta, kiitos! :)


Haasteen säännöt:
  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.
Minä haastan mukaan Taikan (Pupuleipomo) sekä Suppiksen (Onnen ihania silmukoita). Jee! :)

Asiasta kukkaruukkuun, oon nyt muutaman viikon ajan kulkenut töihin yhden kaupan ohi. Siellä ikkunassa on aivan ihanasti kuvioitu villapaita:
Kuva: Ivana Helsinki

Jotenkin toi hinta vaan hirvittää mua. En ehkä kuitenkaan halua maksaa yli neljääsataa villapaidasta (okei, en tiedä mitä se siellä kaupassa maksaa vaikka kävin tänään siellä pyörimässä. En uskaltanut katsoa :D ), joka ei edes oo mun mielestä niin kivan mallinen vaan vähän turhan löysä. Siispä mietin, että voisin neuloa itselleni jonkun ihan paitapaidan. Nyt mulla on hirmuinen kamppailu pääni sisällä, että neuloisinko villapaidan, missä on jotain muumiaihetta, esimerkiksi keltaisen muumimukin sateenvarjolla lentelevä Pikku Myy. Todella aikuismaista.
Kuva: Iittala store. Ymmärsinkö nyt oikein että noita keltaisia Myymukeja ei enää tehdä? Tuleeko uusi Myymuki?

Vai pitäisikö sittenkin tehdä joku ns. sivistynyt paita? Mietin myös sellaista vaihtoehtoa, että keräilen kaikkia kivoja kirjoneulekuvioita Sukupolvien silmukat -kirjasta, ja kaikkialta muualtakin. Palmikkopaitaakin harkitsin, tosin mulla on jo yksi kaupan tätien neuloma kiva. Tämmöinen ohuempi villapaita olisi myös hauska, tosin epäilen kärsivällisyyttäni neuloa noin paljon noin ohuilla puikoilla ihan pelkkää sileää neuletta. Ei tässä mikään kiire muuten, mutta huomenna todennäköisesti mennään lankakauppaan käymään :D Siellä toivottavasti osaan tehdä jonkun sortin päätöksiä...

Otsikko ei liity mitenkään mihinkään, paitsi tähän sarjikseen. Viikonloppuja :D

4 kommenttia:

  1. Omg!

    Tiedätkö, just mietin että pitää taas katsoa vk-loppuna oscarit telkusta VAIKKA joka vuosi olen kaihoisa siitä etten itse saa olla just paikanpäällä jossain ihanassa prinsessamekossa vastaanottamassa palkintoa... Mutta tänä vuonna ei se tasan tuu haittaamaan kun sain tällaisen hienon suosionosoituksen! Kiitos!!

    ...Ja älä vaan ala tekemään mitään aikuismaista! Aikuiset tappavat kaiken kivan.

    Ps. ei tehdä enää noita nättejä myitä, tulee uusi myy, ruma. http://tinyurl.com/myg3ds3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, tää on oscareihin verrattavissa! ;)

      ehkä en :D Mulla on nyt turkoosia ja tummanharmaata lankaa hankittuna odottamaan, josko niistä syntyy myy vai jotai muuta.

      toi uus myymuki tuo jotenki ysärin mieleen, en tiiä miksi! :D

      Poista
  2. Hei laitatko mulle s-postilla sun kotiosoitteen kun en mistään löytänyt sinun s-postiosoitetta. Olen sitten yhteydessä... ;)
    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...