tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kaulakoru töihin

Joskus sitä vaan käy hitaalla. Niin oli tämän projektin kanssa. Ostin kasan Caring Handsin paperista tehtyjä helmiä kun Hyvinkäällä oli vielä kauppa nimeltä Hitomi. Joku toinen asiakas oli erotellut kippoon kivan sävyisiä sinisiä helmiä, mutta ei koskaan käynytkään ostamassa niitä. Minä sitten ostin ne itselleni, vielä jäi matskuja vaikka toiseen tämmöiseen!
Tein viime kesänä itselleni kaulanauhan, jossa kuljetan töissä varmennekorttiani (silloin kun se ei jää jonnekin pöydälle lojumaan...). Nyt tein itselleni uuden, ja tykkään tästä vielä enemmän kuin edellisestä! Nää värit on vaan niin herkut!
Pituutta tällä on sopivasti. Se yltää nätisti kaulaan, ja kortti rintataskuun, ja näyttää siltä että mulla olisi kaulassa ihan vaan helmikaulakoru :D Kuvassa taustana niin hieno seinäkalenteri, kiitos kämppiksilleni!!<3 Helmistä ei tasan löydy kahta samanlaista, kun kyseessä ovat kuitenkin kierrätetystä paperista pyöritellyt helmet. En edes yrittänyt tehdä tästä millään tasolla symmetristä.
Paperihelmien väliin laitoin pienet vihreät lasihelmet. Näin kaulanauhasta ei tullut liian tönkkö. Helmet pujottelin johonkin siimaan, mitä kotoa sattui löytymään. Ninjasin sen kahteen kertaan helmien läpi, että kestää menossa mukana eikä leviä apteekin lattialle :D Tässä ei tosin ole sellaista lukkojuttua niskassa, ei siis täytä turvallisuusmääräyksiä varmaan...
Kotoa löytyi vanhoja avainnauhoja, joista yhden tuhosin tätä varten. Sain siitä sopivan lukon, johon saan korttikoteloni kiinni. Pujotin tuon yhden helmen läpi siiman kumpaankin suuntaan, jolloin lukko jää vähän erilleen.
Vähänkö kivaa, kun huomenna on lyhyempi päivä ja ylihuominen vapaa! Tiedossa on miniloma Helsinkiin, moikkaamaan kaveria jota en oo ihan liian pitkään aikaan nähnyt! :))

2 kommenttia:

  1. Iihanat värit! Olipa onnekasta kun sait nuo helmet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep! en varmaan ite olis jaksanut kaivella :D nää on kyllä ollu kivat töissä, vähän piristystä arkeen.

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...