keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Hiljainen heinäkuu

Taas tämmönen puoliks turha täytepostaus :D Muttakun kaikki mun näperrystarvikkeet ovat Kuopiossa (paitsi korupihdit muuten jäivät siskon haltuun kotikotiin...) ja neulominen on hitaampaa kun on ohuitaohuita lankoja. Mulla tosin on nyt yhet sukat valmiina että ihan kohta olis oikeeta asiaa! Tähän väliin halusin vaan tulla huutelemaan että jee, voitin Bikken pilttuun arvonnassa Aarikan peltipurkin ja keittiöpyyhkeen. Oon ehottomasti sitä mieltä että kaikki kuiva-aineet pitää mieluummin laittaa peltipurkkiin ja sit vasta kaappiin, pysyy paljon siistimpänä kuiva-ainekaappi. Tähän purkkiin varmaan mahtuu jauhopussi, jes! Kiitos paljon :)

Sit menovinkkejä. Vietin eilen vapaapäivääni Lahdessa. Tiistaisin on Lahden satamassa peräkonttikirppis, eilen oli tosi hyvä keli, siellä oli ihan hirmu paljon porukkaa myymässä ja ostoksilla.  Ilmeisesti jokaviikkoinen tapahtuma. En (onneksi?) löytänyt kirppikseltä mitään, mutta sitten kävin paikallisten pienyrittäjien Aatekaappi-kaupassa siinä sataman makasiinissa. Sieltä mukaani tarttui Spiderman-korvikset, koska ne oli niin cool ja vintagepikkulaukku. Eka ostamani vintageasia, kaikki muu on yleensä peräisin mummon ullakolta tai vastaavista paikoista :D Mutta 12 e ei ollut mun mielestä paha söpöstä nahkaisesta pikkulaukusta, kun aina ei viitsisi ottaa Muumipikkulaukkua koska se on valkoinen ja en halua että se sotkeutuu :D Kannattaa käydä tuolla jos sattuu Lahden seudulle liikkumaan. oli kaikkea kivaa!
Kävin eilen myös kurssikaverini kanssa Sinne Storessa, skeittivaatetta ja muuta coolia, mitään ei sieltä tarttunut mukaan mutta ostettiin liikkeessä olevasta kahviosta smoothiet. Oli hyvää! Enkä onnistunut sotkemaan vaikka mulla oli valkoinen norsumekko päällä :D
Mulla oli tosi hieno kuva sormustinkukasta ja kasasta villalankaa, mutta menin sit poistamaan ne vahingossa kun siivosin kameraani.. :D Tässä siis uusi versio, kukka tekee jo kuolemaa... Jokatapauksessa, ohutta lankaa ja ohuet puikot ja tavoitteena villatakki. Neulominen edistyy mutta voi mennä tovi ennen kuin on valmista.
Eilen heitin myös talviturkkini, vihdoin ja viimein! Onneksi sattui toi aurinkopäivä vapaapäiväksi, tänään oli jokseenkin herkkua pyöräillä töihin kaatosateessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...