perjantai 22. huhtikuuta 2016

Melkein värikartta

Kauheeta kun kaikki deadlinet ja muut kaatuu aina samaan aikaan päälle :D Oon viettänyt paljon laatuaikaa opiskelukavereiden kanssa labrassa pelleillen ja selkkareita väsäten (ja kahviossa hengaillen ja vappua metsästäen ja mysteerihuoneesta karaten), niin neulominen ja muu tekeminen on jäänyt vähän vähemmälle, mitä nyt luennoilla kerkiää. Sukat olen saanut kuitenkin neulottua kämppikselle. Nää valmistuivat jo hyvän aikaa sitten, mutta koska en viitsinyt ottaa niitä yliopistolle mukaan ihan vaan päättelyä varten, niin kämppis sai odottaa vähän aikaa sukkien käyttöönottoa :D
Mulla on semmonen vähän sinnepäin -tavoite käyttää pieniä lankakeriä pois jaloista pyörimästä. Mietin, että näyttäisi ihan kivalle, jos neuloisin kaikkia värejä tasan niin pitkälle kuin riittää. Siniharmaata lankaa oli hassusti kahdella kerällä, joten päätin pistää siitä kaksi raitaa. Jälkikäteen kun katson, niin olis näyttänyt paremmalta jos kaikki siniharmaa olisi ollut yhtenä raitana. Mutta kämppis tykkäsi näinkin :) Ja sain käytettyä aika tarkkaan kaikki muut, valkoista oli sen verran reilusti että arvasinkin että sitä jää vielä reilusti jäljelle. Kantapää perus ranskalainen, sukat aloitettu kärjestä ja 3mm puikot käytössä.
Koska tavallinen perus leveäraitainen sukka on neulomisen kannalta kuitenkin vähän tylsähkö, niin päätin varsiin laittaa jotain ekstraa. Kahden silmukan palmikonkiertoja kaksi vierekkäin ja välissä kaksi nurjaa. Ei mitään kovin ihmeellistä, mutta vähän jotakin pientä.
Tänään mulla olis illan ohjelmanumerona siman pullotus. Jännää, ekaa kertaa tein ihan ite simaa, saa nähdä miten käy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...