sunnuntai 28. elokuuta 2016

Pika-survival-pack

Kesä rupeaa loppumaan, se tarkoittaa sitä että opinnot jatkuu. Mun gradukuviot eivät ole vielä ihan täysin selvät, mutta yks kaveri lähti Etelä-Suomeen tekemään omaansa. Tuli erittäin ex-tempore-läksiäiset, ihan vaan meillä kahviteltiin (leivoin omenapullia!) pikku porukalla. Erittäin ex-tempore oli myös hänelle kasattu survival pack. Kaveri kävi ostamassa kahvia ja motivaatiosuklaata, jotta gradun kirjoittaminen sujuu, mä ompelin pikapikaa kassin. Vaikea päätös, käytänkö hetken elämästäni biofarmasian opiskeluun vai ompeluun :D Samalla leivoin sitä pullaa ja tein ruokaa, kunnon multitasking taas vaihteeksi. Onneksi kämppis auttoi langanpäiden päättelyssä :)
Materiaali eli pala Marimekon unikkokangasta löytyi kaapista, tuli käytettyä aika täsmällisesti! Kahvat on ommeltu kahdesta palasta, jotka pistin peräkkäin, jotta niistä tuli sopivan pituiset. Pohjaan ompelin kulmat lyttyyn, jotta kassiin tuli vähän leveyttä ja kaffepaketit mahtuivat hyvin sinne. Vuoria en ruvennut ninjailemaan, siihen ei olisi riittänyt enää aika. Sen verran kuitenkin hifistelin, että silitin kappaleita melkein joka välissä! 
Kyllä nyt kelpaa kuljetella tärkeitä gradupapereita! :) Saaja tykkäsi selviytymispakkauksestaan, toivottavasti pärjää näillä eväillä siihen asti kun me mennään käymään! Oma suklaan kulutus saattaa myös nousta aika huimasti seuraavan vuoden aikana.. Kahviakin vissiin pitäis opetella juomaan jotta opiskelu olis tehokkaampaa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...