keskiviikko 24. elokuuta 2016

Raidallinen huivi

Nyt katkeaa radiohiljaisuus, jee! Ihan ensimmäiseksi heitetään ilmoille huivi, jonka olen neulonut Ravelryn mukaan helmi-maaliskuussa :D Päättely on vaan jäänyt, kun en itselleni tarvinnut tämmöistä huivia ihan välttämättä (vaan neuloin toisen, isomman ainaoikeinhuivin, siitä lissää toivottavasti lähiaikoina!), eilen pidin opiskelun lomassa päättelytauon ja päättelin melkein kaikki mitä oli päättelemättä!
Tämä oli matkaneule, mikä lie reissu oli, ainakin mummolassa muistan neuloneeni tätä :D Lankavarastosta kaivoin kahdesta villatakista ylijääneitä lankoja, totesin, että ne sopii ihan näppärästi yhteen, niistä tulee siis huivi. Puikot olivat ehkä 4, en näköjään ole niitä kirjoittanut ylös. Mukavan pehmoista jälkeä sain aikaan kuitenkin.
Huivi on ihan kiva kääräistä kaulaan. Kuvista jälleen kerran kiitokset Linnealle :)
Nurmilinnun mallilla mentiin, en vaan tehnyt väliin pitsikuvioita. Lähinnä ohjeesta siis nuo kaventamiset ja lisäykset :D Muoto on kiva, tuommoinen pitkä suikula.
Ainaoikeinraitoja, vähän eripaksuisia kun langatkin olivat eripaksuisia. Harmaassa on muistaakseni puuvillaa ja villaa sekaisin, ja tummanvioletti (ei tosiaan siis musta!!) on ihan villaa. Aika hyvin kuitenkin näkyy läpi vaikka ei olekaan pitsi kyseessä :D
Huivikuvissa mun tukka on miten sattuu, eilen tuli ns. kiire lähtö syömään kavereiden kanssa. Toissapäivänä sen sijaan oli hyvä tukkapäivä, väsäsin niskasta ranskalaisen ja sit korkealle ponnarille kalanruotoletin. Tää pysyi tosi hyvin päässä, kesti kaikki biitsipelit vesisateessa (ohikulkevat turistit saattoi vähän katsoa pitkään kun me vedetään ihan innoissaan biitsiä kun tulee kaatamalla vettä :D mutta oli lämmin ja ei tuullut ja ihan hirmu hauskaa!) ja uimiset. Mutta koska toissapäivänä ei tullut semmoista hetkeä että nyt otetaan vähän blogikuvia (eikä mulla edes ollut näitä pääteltynä) niin tukka ei oo niin hyvin näissä kuvissa :D
Asiasta kukkaruukkuun, mullahan on siis pikku yrttitarha parvekkeella. Rupesin alkukeväästä kasvattamaan persiljaa, ja sit tuli turhautuminen kun ne eivät meinanneet millään itää. Turhauduin, ja heitin samaan kippoon paprikansiemeniä, kun olin syönyt paprikaa. En todellakaan ajatellut, että niistä kasvaa mitään ihmeempää, mutta siitä tuli ihan kunnon varsi, se kukki, ja nyt siinä on jo yli peukalonpään kokoinen pallukka :D Oon niin omavarainen!
Tämmöstä tällä kertaa, todennäköisesti seuraava postaustauko ei ole näin pitkä. Työt, sosiaalinen elämä, reenaus ja nyt opiskelu, vanhaa tuttua stooria. Tosin sosiaalisesta elämästä on ollut neulomiseen inspiraatiota, kun automatkoille tarttee jotain tekemistä. Parit sukat siis myös tulossa sit kun seuraavan kerran en jaksa lukea uusintatenttiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...