torstai 15. marraskuuta 2012

Pikkupasteijoita

Mun rupesi tekemään hirveästi mieli pasteijoita yks päivä, kun istuin luennolla. Siispä kipasinkin kauppaan, kun pääsin sieltä pois, ja ostin lehtitaikinaa. Se suli sopivasti, kun tein täytettä. Tää oli ihan hatusta vedetty tapa tehdä pasteijoita, mutta tuli silti hyviä :D
Täytteeksi keitin riisiä (paketin ohjeen mukaisesti yhdelle hengelle), melkein 200g paistettua jauhelihaa pakkasesta, sekä paprikaakuutioita. Nämä kaikki vaan sekoittelin kattilassa. Ja sekaan heitin vielä puoli kananmunaa, toisella puolikkaalla voitelin pasteijat :) Halkaisin taikinalevyt, ja kumosin niihin täytettä. Sen jälkeen kääntelin palasista kolmioita ja yritin laittaa reunat silleen kiinni, että täyte ei tursua ulos. No en onnistunut :D

Vaan hyviä näistä tuli, enää muutama jäljellä! Hirveetä juoksemista ollu koko viikko, näitä on tosi kätevä napata evääksi mukaan :D Kepeistä 8-17 -koulupäivistä johtuen saan nää tosiaan postattua vasta tänään, vaikka nämä on siis jo melkein kaikki syöty :D Tälläkin hetkellä mun pitäis tehdä jotain ihan muuta (kuten lukea tenttiin) mutta kun ruokapostauksia on vähän kökköä tehdä sitten kun kaikki hyvä on jo syöty :D

2 kommenttia:

  1. Hei noiden pasteijoiden reunat kannattaa painella yhteen haarukalla niin ei täytteet tursua ulos, toimii ainakin minulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei hyvä tietää, tätä kokeilen sitten ensi kerralla :D ja hei tervetuloo lukijaks! :)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...