sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Aika rientää

Otsikko kuvaa muuten tosi osuvasti mun tänhetkistä elämäntilannetta. Siis, ihan äsken oli joulu. Sit kävi jotain, ja katos vaan, meni synttärit ja kohta on maaliskuu ja mä muutan! Viime viikko meni tosiaan hirmu nopsaan, kun piti lukea kolmeen tenttiin (osaan nyt aminohappojen rakenteet, mitä teen sillä tiedolla. Nothing.), tehdä pari työselostusta ja kaikkea tommosta pientä. Eilen kun kaikki, ihan kaikki velvollisuudet oli hoidettu, marssin Tiimariin ettimään kellokoneistoa. Niillä ei ollut, joten menin sitten Clas Ohlsonille, sieltä löytyi. :)
Kello on tulossa meidän uuteen kämppään. Tän piti olla keittiön kello, koska yleensä kaikki kellot pitää semmosta ikävää raksutusta, ja mä en oikein tykkää nukkua semmosessa metelissä. Taidan kuitenkin omia tän mun huoneeseen, koska tästä ei kuulu käytännössä mitään ääntä :D Kellotauluna mulla on aikaa sitten kirppikseltä löytynyt Raptorin vinyylilevy. Kui hieno oikeesti :D Mulla oli melkein ongelmia saada kellon koneisto tosta levystä läpi, mutta vähän kun runno niin hyvä siitä tuli.
Viisarit oli alunperin mustat, mutta katselin tota kelloa ilman silmälaseja, ja totesin, että ne pitää saada eri väriseksi kuin tausta. Päädyin lätkimään päälle punaista kynsilakkaa joka muuten on ihan lopussa. Ei niistä ihan tasaiset tulleet, mutta oikeestaan ne on aika hauskat noin :D
Sain Marimekolta kukkaron, kun olen kanta-asiakas ja vein kaverin liittymään myös kanta-asiakkaaksi. Siitä sain idean kerätä mun kaikki kukkarot samaan kuvaan. Tai siis ne, jotka ovat mulla täällä Kuopiossa. Kaikille näille on käyttötarkoitus! Paitsi tosiaan tolle uudelle pinkille, mutta kyllä mä vielä jotain keksin :D Kukkaroita vaan ei voi olla liikaa. Mä tykkään että kaikki epämääräinen pikkusälä on laukun pohjalla omissa pussukoissaan eikä irtaimenaan. Tää mun kukkarokokoelma muuten laajenee varmaan ens viikolla, kun voitin EloQ:n arvonnassa kännykkäkotelokukkaron :D
Nyt rupeen nauttimaan mun täysin-ei-mitään-tekemistä -hetkestä! Tämmöstä ei ookkaan ollut pitkään aikaan... :D

ps. mä vastustan muutoksia. Miksi bloggerin on pitänyt uudistaa tota kuvanlataussysteemiä? Ennen kun lataili kuvat siinä HTML-tilassa niin ne oli kivasti kaikki erillään, nyt ne tuli yhessä köntässä, ja ne ei meinaa mennä keskelle, muutenkin tän tekstin muotoilu oli tosi hankalaa. olin siis yli viikon kirjottamatta, ja jo ehti blogger mennä muuttumaan!!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos, oon ite ihan samaa mieltä! se syrjäytti meijän keittiön kellon VÄLIAIKAISESTI VIIKOKSI! ;D

      Poista
  2. Tosi tyylikäs kello! Sun valokuva Pienen Linnun kilpailussa on hieno, siinä on niin satumainen tunnelma.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...