torstai 7. helmikuuta 2013

Suklaa on vihannes, vihannekset ovat terveellisiä

Kävin viime viikonloppuna kotikotona ja sain nyt jo kuvat koneelle, hyvä minä! Leivoin siellä kakun, vähänniinku mun synttärikaakuksi, koska en kovin todennäköisesti mene enää käymään kotona ennen jotain maaliskuuta ja synttärit on ens viikolla :D Tää on melkein samanlainen kuin kakku, jonka tein kaverin kanssa joku aikaa sitten, mutta ei kyllä läheskään niin hieno.
Ainoa merkittävä ero tässä varmaan oli koko, kun meillä oli kotona isompi vuoka, ja se, että vetelin noi viivat joka toisen keskustaan päin ja joka toisen ulkoreunaa kohti. Kakku ei myöskään saanut jäähtyä niin kovin kauan ennen kuorrutusta ja kuorrutuksen jälkeen syömistä, niimpä toi suklaa vähäsen levisi... :D Hyvää se silti oli!
Tää on nyt tämmönen tynkä postaus. Mun koneen näytöllä vaan on sama ongelma kuin kesällä (tää poistu jo hetkeksi, mutta nyt se tuli takaisin...), eli puolet näytöstä on pimeenä. Sitten kun riittävästi runnon tätä, niin koko näyttö loistaa taas ihan kirkkaana. Ja just sopivasti tää hajos, kun mulla olis vaikka ja mitä kouluhommia tehtävänä koneella!!! Argh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...