tiistai 5. helmikuuta 2013

Hu-huuu

Ohops, on taas ollu vähän hirveesti kaikkee menoo, että en oo tänne ehtiny käydä kertomassa, mitä oon saanut aikaiseksi. Kaikkee jännää on meinaan tullut tehtyä :D Ekana esittelyyn pääsee patalappu. Se poseeraa mun ihkun muffinssipatakintaan kanssa :)
Facebookissa oli semmonen luovuuteen kannustava haaste, mistä piti kommentoida ja sitten pistää omalle seinälle ja sitten tehä ekoille kommentoineille jotain kivaa ihan omin pikku kätösin. Linnea sai patalapun :) Kävin meinaan joku aikaa sitten hänen luonaan kylässä, ja mulle selvis, että Linnea-rukalla oli vaan yks patalappu :D Päätin sitten väsätä sulosen pöllön. Ja on tässä ehkä vähän oma lehmä ojassa, koska muutetaan saman katon alle loppukuusta, niin varmaan saan lainata tätä kaveria, vai mitä? ;)
Harmaa lanka on jotain mystistä mummon vanhaa, tai itseasiassa molemmat vaaleanharmaat ovat mystisiä mummolan perukoilta löytyneitä! Oranssi ja valkoinen ovat seiskaveikkaa, ja tummanharmaat yksityiskohdat ovat nallea. Taakse ompelin trikoota, koska en jaksanut päätellä langanpäitä lappu tuntui liika ohuelta pelkästään virkattuna.
Tässä oli muistaakseni 25 silmukkaa, ja sitten lisäsin muutaman kerran joka toisen kerroksen reunassa. Sitten virkkasin pari kerrosta ilman lisäyksiä, jonka jälkeen kavensin takaisin 25 silmukkaan. Niin ja valkoisen langan kohdalla harmaa lanka meni silleen ovelasti siellä sisällä, niin siihen nokan kohdalle ja ympärille tuli ehkä vähäsen paksumpi kohta kuin muualle :) Nokka on sydän, tällä ohjeella virkattu.
Tästä tuli omasta mielestäni tosi söötti! Ja kohta mä pääsen käyttämään sitä! Iiiii jänskättää :)

6 kommenttia:

  1. Onpa hauska! Suloinen tuo sydämen muotoinen nokka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! joo tosta tuli ihan symppis, ongelmana oli vaan saada nokka ees suunnilleen suoraan ;)

      Poista
  2. IHANA! :) Hei, jään lukijaksi, täällä näyttää olevan muutenkin niin kivoja juttuja :) Minunkin blogissani saa piipahtaa osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kivaa, tervetuloo :) käyn vaanimassa jossain vaiheessa kun en oo koneella keskellä yötä... ;)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...