lauantai 7. syyskuuta 2013

Kyllä se siitä!

Mun kalenteri on viimiset kaks viikkoa ollut ihan täynnä. Kun viimeks kerroin, että mennään kattomaan ilotulitusta, aattelin et ehdin postaamaan parit kuvat melko pian. No en kerinny. Tää laivakuva on otettu ennen ilotulitusten alkamista.
Oli kyl aika huikeeta kun ne heijastuivat vedestä! En oo ennen moista ollut katsomassa. Laskeskelin, että tää oli kolmas ilotulitus, jota oon Kuopiossa päässyt seuraamaan :D Ja olen asunut ihan vähän yli vuoden täällä! Oli jännää ku rupes miettii et siitähän on jo kauan, vaikka tuntuu että vastahan muutin tänne. Ohhoh.
Syy, miksi mun kalenteri on ihan täynnä: fuksit tulivat maanantaina. Leivoin mun pikku fuksipalleroille (toi on niin symppis ilmaisu, vaikka tosiasiassa mun fuksit on monet vanhempia ku mä!) keksejä. Ihan perus murotaikinaan pilkoin kasan Pätkis-konvehteja. Oli hyviä! Nää on itseasiassa vasta koeversiot, jotka tein viikko sitten perjantaina. Kaveri tuli illalla kylään, ja hiqutettiin lisätehtävien parissa koko ilta! :D Ja toi yksi keksi näyttää ihan kilpikonnalta. Jolta puuttuu toinen takajalka.
Tietenkin meitä piti kouluttaa, ennen ku voidaan toimia tuutoreina. Viime viikolla oltiinkin tuutorileirillä. Oli kivaa! :) Saatiin tollaset ylioppilaskunnan tuubihuivit, ja niitä sai koristella. Luultavasti mä ja mun kaveri oltiin ainoot tuutorit jotka taiteili jotain kivaa huiveihinsa :D kaveri piirsi Motivaatiovalaan kontaktimuoviin ja mä leikkasin ja tuputin, ilmeisesti akryylimaalia oli käytössä. Nyt jaksan motivoitua opiskeluun, fuksien kanssa olemiseen ja kaikkeen! :D
Tänään kävin kaupungilla. Pyörän takarengas oli vähän outona, niin kiikutin sen korjattavaksi. Siinä sivussa piipahdin kirppiksellä. Löysin Niken kenkähupparin, jossa on riittävän pitkät hihat (!!!) huimaan 2e hintaan. Mukaan tarttui myös ompelukirja jostain kaukaa menneisyydestä :D Samalta kirppikseltä löysin muuten taannoin Simple Planin ainoan levyn, joka multa puuttui, jee! :)
 Olen aloittanut muutaman uuden uran tässä viime aikoina. Rupesin korisvalmentajaksi minitytöille ja -pojille, ja sitten suunnittelin kaverin kanssa cooleimman haalarimerkin ikinä. Toi supermieskäärme on nyt saatavilla Fortiksen toimistolta, vink vink! ;) Lisähuomautuksena, toi neliönmuotoinen niitti, se hohtaa pimeässä!
Näin selkeää asiaa tällä kertaa. Tarkoitus olis pistää jo seuraavaa postausta vaiheeseen, ettei tulisi tämmösiä jättitaukoja. Mun on vaan pakko priorisoida elämääni, ja opiskelu kyllä yleensä kiilaa edelle kaikesta, samoin fuksit tällä hetkellä. Tosiaan viime viikko oli yhtä härdelliä, kun tuli fukseja ja niiden kanssa piti tietty olla joka paikassa mukana. Elämistä ei helpottanut muutamat pakolliset luennot, tai varsinkaan ne pari tenttiä... Toisaalta oli kyllä ihan huippu viikko! Varsinkin kun sai olla haalareissa melkein 24/7 :D Mutta onneks ens viikon pitäisi olla jo vähän helpompi! Ja jotta tää olis mahollisimman sekava teksti, niin kerron vielä sen, että Suomen korismaajoukkueella menee hyvin, ne on EM-kisoissa. Tänään kantsii kääntää telkkari auki 18.45, kun tulee peli Italiaa vastaan :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...