perjantai 13. syyskuuta 2013

Norsuja napajäällä

Olin sillon kesällä Mallorcalla. Siellä oli ties mitä krääsää myytävänä, ja mä ostin pikku norsut. Tosiaan pelkät pikku norsut, niissä oli semmoset papukaijalukot ? jotka nykäisin irti ja tein korvikset. Ostin sieltä myös sellaset korvikset, joissa oli paljon ketjua. (ja höyheniä, otin niistä yhen ketjunpätkän irti näitä varten mutta muuten jätin ne sellasenaan käytettäviksi :) ) Lisäksi kaivoin nappipurkista metalliset napit ja näpersin pikku rusetit.
Nää norsut vaan on nii suloiset! Tui tui :D
Aina tulee korvisten kanssa melkein ongelma, että missäs ne kuvais. Sit keksin mun isoimmat purkit! Sain tosiaa kesällä (nää kuvatkin on otettu kesällä, vaan aina on ollu muka tärkeempää postattavaa :D) tommoset isotisot purkit, toisessa on ollut öö mustajuurta ja toisessa aktiivihiiltä :D nyt ne ovat mun siistissä kirjahyllyssä täynnä rasvoja ja muuta turhaa :D
Korvikset tosiaan ovat melko pitkät. Ja napit kilisevät! Mutta tykkään niistä silti, vaikka en viitti luennoille niitä laittaa koska mua ainakin häiritsee jos joku vieruskaveri kilisee (mua ärsyttää myös jotkut luentoneulojat kun ne käyttää normi sukkapuikkoja. Puupuikot ei nimittäin kilise. Eikä virkkamisestakaan juuri lähde ääntä.). On niitä muitakin tilaisuuksia käyttää mageita korviksia :D Topissa on vielä yksi efelantti, tuokin on Mallorcan-tuliainen. Ehkä suloisin toppi! Harmi vaan että se on materiaaliltaan jotain kivasti nyppyyntyvää keinokuitua... Ja vaihteeks koko pään kiertävä letti. Luin muuten just jostain iltalehestä, että lettikampaukset, varsinkin sellaiset pikkuletit toisella puolella päätä, on muotia. Oon niin muodin edelläkävijä, kun oon harrastanu sellasta tukkaa jo yli vuoden :D
Koko päivän olen ahkerasti opiskellut, mutta nyt ei enää jaksa. Rupeen säätämään ompelukoneen kanssa, tarkoitus olisi saada kämppikselle Nuuskamuikkusen mekko :D we will see mitä tapahtuu. Puikot ovat myös viuhuneet kovaa tahtia, vielä ei oo ihan valmista mutta piakkoin ;)

Ja vielä kysymys! Picnic eli se kiva kuvanmuokkausohjelma Picasassa on nyt vissiin oikeesti lopetettu. Tai ku siitä ensin tuli mainostyökalu, ja nyt pitäis kirjautua googleplussaan että saa käyttää jotain muokkausohjelmaa. Ja sitä suunnilleen osasin käyttää, sen mitä kuvia pienentelin ja vähän jotain valotusta säädin. Niin onko kenelläkään vinkkiä, mikä olis yksinkertainen ja ennen kaikkea ilmainen ja hyvä ohjelma muokata kuvia. Picasa tosiaan multa löytyy mutta en tiiä, en niin tykkää siitä. Eli niin :D heittäkää mua vinkeillä!

2 kommenttia:

  1. ahaa! mä latasin picasan joskus sen kollaasiohjelman takia, mutta mun kone ei oo enää pitkään antanu avata koko picasaa eikä ladata uudestaan. en tiiä miks, mutta mä oon sitten käyttäny tota ipiccyä. http://ipiccy.com/ se on musta ihan hyvä perusohjelma. joskus käyttelin kanssa picmonkeyta, http://www.picmonkey.com/, mutta en tykkää siitä niin paljon kuin ipiccysta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä kattelemassa :)

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...