sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Merkkei haalareista vaihtais en

Syksyyni on sisältynyt ties mitä opiskeluhäppeningejä! Muutaman haluan esitellä täällä blogin puolella, koska DIY. Alkusyksystä meillä oli fuksien kastajaiset, joissa tuutorit tietenkin oli mukana. Teemana oli sarjakuvahahmot. Löysin kotoa ikivanhan Mikki Hiiri -naamarin ja hanskan samaa sarjaa, päätin sitten olla Mikki. Koska hiirillähän on tunnetusti siimahäntä, ompelin sellaisen. Mustaa kangasta pitkä kapea suikale putkeksi, päähän ompelin sellaisen renksun mistä sen saa haalarin vyöhön kiinni. Harkitsin myös jonkinlaisia mustia pallokorvia asuani täydentämään, mut sit en jaksanutkaan. Kaksi isoa nutturaa olivat oikein loistavat hiirenkorvat.
Kämppikseni salainen alter ego on Nuuskamuikkunen. Tai siis kastajaisten jälkeenhän se ei enää ollut millään tasolla salainen kun hän pörräsi Muiskusen mekossa :D Mulla oli kunnia ommella se. Melkein sujui ihan ongelmitta, mutta arvottiin, millä kaavalla se pitäisi tehdä. Tyhmä minä valkkasin sitten trikoopaidan kaavan, josta pidensin ja levensin helmaa mekkomaisemmaksi. Käytössä ei ollut trikoota vaan vähän jämäkämpää, oikeanväristä kangasta. Eihän se tietenkään mahtunut päälle :D Ompelin sitten kainaloihin sellaiset epämääräiset levennyssuikaleet, ja loppujen lopuksi mekosta tuli hieno! Kämppis askarteli ylijääneestä kankaasta Muikkushatun, siitäkin tuli hieno! Paint on muuten kaveri.
Tottakai Nuuskamuikkusella oli myös onki mukanaan. Lainasin hänelle myös tekemääni tipuhuivia. Huomatkaa myös täydellisesti asuun sopivat kengät! Ja haalarit, ofc ;)
Koska me tuutorit ollaan oltu niin kamalan ihania, piti meille toki kostaa asianmukaisesti. Fuksit olivat antaneet pukeutumisteemaksi elävät kuolleet. Olisin toki voinut mennä ihan omana itsenäni koska fato, mutta panostin kuitenkin :D Kävin Ikeassa, ostin sieltä lakanan, taitoin sen pituussuunnassa puoliksi, surautin ne pitkät sivut melkein kiinni saumurilla siten että käsille jäi kolot, leikkasin silmäreiät ja lähdin kummittelemaan! Ainoo kuva koko illalta jossa mun kaapu ees jotenkin näkyy :D
Lisäksi oli farmasistiristeily. Laiva lähti Turusta, sitä ennen meillä oli aikaa pööpöillä Turun keskustassa. En tiiä, turkulaiset opiskelijat ei varmaan käytä haalareita niin paljon kuin me, ainakin kaikki ihmiset vaan tuijotti ku me käveltiin ihan normaalisti o.O Okei, ennen kun bussi tuli ni ruvettiin urpoilemaan, kokeiltiin mm lankutusta, kirjotettiin ihmiskirjaimin tuomiokirkon portaille KUOPIO, hypittiin ilmaan ja otettiin taidokkaita valokuvia ja ihmispyramidikin nähtiin :D Oli huisi reissu!
Viikko sitten ainejärjestöllämme oli myyjäiset Nenäpäivän hyväksi. Kannoin korteni kekoon tekemällä pikkupikku suklaakeksejä :)
Toki opiskelijaelämään kuuluu myös itse opiskelu. Mitään muuta en tässä viikonloppuna oikeen ole tehnytkään... Paitsi mustikkamansikkarahkaa äsken. Laitoin sähkövatkuttimen hetkeksi pystyyn siihen kulhon reunaa vasten. Kuten arvata saattaa, sehän siitä kaatui. Ja käynnistyi. Ups :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...