lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kevätkevätkevät!

Asioita, joita ei muista tehdä: korvikset ulkomaantuliaisista. Tein heti kesällä kun tultiin kotia, nämä norsukorvikset. Samasta paikasta ostetut keinuhepot unohtuivat tarvikelaatikkoon. Nyt kuitenkin törmäsin niihin muuton yhteydessä, ja sillon kun olisi pitänyt järjestellä vielä huonetta, mä väsäsin korvikset. :D Helmet löytyivät myöskin jemmasta, ja ketjua sain synttärilahjaksi. Äiti oli käynyt Tiimarin loppuunmyynneissä. Sain siis synttärilahjaksi (joo, ikäännyin jo viime kuussa, kohti kolmeakymppiä mennään!) aika montaa erilaista sorttia ketjuja, muutaman miljoonan korulukon, korupiikkejä, ihan kaikkea mitä voi kuvitella tarvitsevansa pikku koruaskarteluun!
Hepoissa oli papukaijalukot, mutta ne otin pois, liitin suoraan ketjun päähän. Helmet sujautin siisteihin piikkeihin, jotka kiinnitin ketjunpätkiin. Näistä tuli ihan suloiset :) Ja näille on superhieno korvistaulu nykyisin, palataan siihen heti kun saan sen seinälle! :D
Lisäksi täällä on puikot viuhuneet taas ihan urakalla. Meillä oli jotain luentoja, ja tarttin niille jotain tekemistä että pysyis hereillä. Neuloin joku aikaa sitten itselleni uudet yösäärystimet, kun vanhat ovat ihan nuhjuiset ja tylsät. Eiku siis oikea syy oli kun käyn kotikotona ja en ikinä muista ottaa säärystimiä mukaan ja sit palelee nilkat! :D Yöksi laitetaan tietty jalkaan myös villasukat, mutta ne potkitaan pois kun varpaille tulee kuuma.
Mulla on raidallista seiskaveikkaa, ja mietin pitkään mihin sitä käyttäisin. Koska tasaraita on tänvärisenä ei-niin-mun-juttu, niin keksin polvekeraidat. Eli joka toisella kerroksella lisätään ja kavennetaan silmukoita, jolloin muodostuu siksakraitaa. Tässä linkki yhteen ohjeeseen. Tuli jotenkin tosi kireät näistä, neuloin 3,5mm puikoilla ja polvekeraita on muutenkin vissiin vähän jotenkin tiukempaa :D Ja joustinneule ylhäällä on siis tosi paljon löysempää, eli nää ei oikeastaan pysy tällä tavalla nätisti ylhäällä asti kun nukkuu. Mutta toimivat käytössä. Vaikka en olekaan jaksanut vielä päätellä...
Nyt pitäisi vielä tehdä viimisä opiskelujuttuja ennen harjoittelua, huu! Vaihtoehtoisesti voisin yrittää myös siivota tai lätkiä tauluja seinille tai pelata pleikkaria. Crash-pelit pleikka ykköselle, parhautta, vaikka oonkin surkee :D Ja joo, otsikko ei taas liity mitenkään mihinkään, kuhan vaan ilmotin omastakin puolesta että ainakin tällä hetkellä on ihan kevätkeli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...