maanantai 27. lokakuuta 2014

Valkoiset pitsisukat part kaksi

Neuloin joku aika sitten yhdet valkoiset pitsisukat. Koska sain niihin varuilta kaksi kerää seiskaveikkaa, niin päätin pistää jämät heti samantien puikoille toisiksi sukiksi. Ja pitkälle niitä riittikin :D Tuli todistettua, että siitä kerästä kyllä saa kepeesti parin normaalikokoisia sukkia, näiden ja edellisten jälkeen siis jäi ihan pikku mytyt lankaa.
Aloitin nämä kärjestä, jotta sain langan tuhottua mahdollisimman tarkasti. Neuloin myös tälläkin kertaa kummankin sukan samaan aikaan, jotta ei tarvinnut pohtia milloin levennellään ja muita pikkuseikkoja. Yksivärisille sukille toi on paras tapa ainakin mun mielestä, varsinkin jos sattuu olemaan kaksi kerää lankaa (onnistuu yhdelläkin, mutta se vaatii vähän enemmän ninjausta :D).
Kuvion nappasin Elinan pitsiunelmasukista. Olen aiemminkin käyttänyt tätä samaa, silloin tein rannelämmittimet, tai mitkä ne nyt onkaan. Tosi yksinkertainen neulottava, mutta ihan hirmuisen nätti!
Tässä vielä lähikuvassa, nämäkin sukat muuten näyttivät vähän kummilta sellaisenaan mutta jalassa kuvio venyy just täydelliseksi!
Takapuolelle en jaksanut tehdä pelkkää joustinneuletta, vaan tein noita pikku pitsiraitoja sekaan. Kavennus ja langankierto, ja heti tulee enemmän ilmettä muuten ehkä tylsään takapuoleen.
Tälläkin kertaa lainasin Linnean jalkoja :D Omat kun on vähän turhan isot näihin sukkiin, nämä menivät kaverille.
Tällä hetkellä mulla ei ole sukkia kesken, miten villiä! Nyt pitää keskittyä ehkä joululahjaneulontaan (ja lopputyöhön?), tosin sukkia vois kyllä muutaman parin väsätä pukinkonttiin, saas nähä ;)
Kauheen vähän irtoaa nyt kyllä tekstiä, onneksi tuli noita kuvia sentään. Vois sanoo, et ich bin total kaputt. Meillä oli eilen ekat sarjapelit, oli kyllä niin kivaa pelata taas oikeita pelejä pitkästä aikaa :D Tänään sitten vertailtiin yliopiston käytävällä mustelmia joukkuekaverin kanssa... Mulla on öö aika monta, vaarallinen laji tää koripallo! Mutta tosiaan ihan huippua, olin ihan pähkinöinä, tai no sen minkä energiaa riitti, vielä illalla vaikka turpiin tuli mut se on sivuseikka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...