sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Cupcakes

Tuli mieleen, että voisin neuloa yhdelle kaverilleni lapaset, joissa on cupcaken kuva. No, tässä nyt olis :D En löytänyt mieleistäni muffinssikuvaa Ravelrystä tai googlettelemalla, joten piirsin sitten itse. Tummanharmaa ei oikein erotu tästä punakirjavasta, mutta hetken kun tuijottaa niin kyllä tajuaa mistä on kyse.
Koska kuvio ei erotu ihan niin hyvin kuin tahdoin, neuloin jo toiset lapaset, ne tuli aika rutiinilla, niistä kuvia myöhemmin. Piirsin myös kaavion Excelillä koneelle, joten jos olen tosi aikaansaava niin näihin tulee ohje joskus johonkin! Ehkä.
Tein kavennukset aina punaisella, ja neuloin niiden väliin kuviovärillä muutaman silmukan. Oon vasta muutamiin lapasiin tehnyt tuollaisen vähän leveämmän kärjen, ihan hyvä vaihtoehto.
Harkitsin, että olisin tehnyt kämmenpuolelle jotain tekstiä tyyliin "sweet" tai "cup" ja "cake" mutta totesin, että nää on ihan riittävän jännät ihan näin vaan. Peukkulevennykset tietenkin sotkee asioita, niiden takia mulla on siellä pari hassua pikku yksityiskohtaa missä kuvio ei mene niin kuin periaatteessa pitäisi, mutta niitä ei sieltä löydä jos ei osaa etsiä, joten ihan sama.
Varsiin tein taas kahden silmukan palmikonkiertoja, jotta olisi vähän jännempi neuloa. Lankana tässä oli tosiaan Nalle Taika, tykkään kun tää on elävä mutta kuitenkin sen verran hillitty että voi ajatella tekevänsä tästä kirjoneuletta. Tummanharmaa on vaan ehkä kuitenkin vähän huono kontrastiväri, näissä kuvissa kyllä erottuu ihan hyvin mutta livenä vähän huonommin.
Tykkään että näistä tuli silti aika kivat! Tää eka pari taitaa mennä sitten isotädille, ite en taas tarvitse lapasia kun niitä jostain syystä jo muutama pari on.. En kyllä toisaalta oo neulonut itselleni lapasia ihan vasta! Nää kirjavat taitaa olla viimeisimmät omat.
Nyt olis pari vaihtoehtoa mitä voisin tehdä, joko opiskella tai sitten neuloa. Kumpikohan olis kiinnostavampaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...