tiistai 8. syyskuuta 2015

Lankasukat

Jee, luentoneulomiskausi on saatu kunnolla alkuun! Sukat on tosi kivoja luentoneuleita, kulkee näppärästi mukana (toisin kuin villatakki, tosin aion silti raahata sitä nyt jonkun aikaa mukana että edistyy...) ja suhteellisen yksinkertaista neulottavaa. Nämä sukat tein äitin pyynnöstä hänen kaverilleen.
Varressa on muuttolintukuviota, perinteinen kirjoneulemalli. Näihin sukkiin otin mallia Sukupolvien silmukat -kirjan ohjeesta Riitta Marian lankasukka, toki reippaasti soveltelin esim eri langan (mulla 7 veljestä) ja puikkojen (3,5) takia mutta perusidea ja kuvio on ihan sama.
En tehnyt kauhean pitkää vartta, kun ajattelin että nää on miehekkäämmät kuin pitkät polvisukat, mun mielestä hyvä näin.
Neuloin sukat varpaista alkaen, ja tein ranskalaisen kantapään. Melkein tuli liian pienet, mutta kastelin ja vähän venytin niin kyllä ne varmasti menevät. Varressa tein kummallisia lisäyksiä taakse, jotta ei kiristä liikaa. Kuvausrekvisiittana muuten kotikotona parvekkeen matot, nää on ilmeisesti mummolasta löytyneet? Jokatapauksessa kivat :D jep, oon räsymattoihminen.
Nyt jos vaikka menis nukkumaan niin jaksaa taas huomenna opiskella. Tällä viikolla alkanut pari kurssia jo entisen työlään kurssin lisäksi, vissiin pitää oikeesti ruveta tekemään töitä että selviää :D Kyllä tää tästä. Ja hei huomenna keskiviikkona TV 2 päälle 15.30, Suomen peli koriksen EM-kisoissa! Toivottavasti pärjäävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...