keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Pikku Myy ja Primadonnan hevonen

Me käytiin kesällä (hirmu pitkä aika sitten!!) Helsingissä. Se muumikauppa siellä on aina semmonen missä pitää käydä. Myös viime kesänä ostin sieltä materiaaleja korviksiin, niin taisi käydä nytkin. Mörkö ja Haisuli saivat korviskamuiksi nyt Pikku Myyn ja Primadonnan hevosen. En ehkä kuitenkaan lähde sekoittelemaan näitä pareja keskenään, kun vanhoissa korviksissa on kultaiset koukut ja muutenkin ne ovat vähän kultasävyisiä kun taas näihin laitoin hopeanväriset koukut.
Tykkään tästä hepasta, jotenkin niin suloinen! Kuvausrekvisiitaksi muuten nämä mukit, tietenkin. Kun rupesin asiaa tarkemmin miettimään, niin tämän heppamukin sain ylioppilaslahjaksi ja Pikku Myyn rippilahjaksi :D
Sateenvarjolla laskeutuva Myy on tosi söpö. Vähän meinaa tuo korvis olla jotenkin epätasapainossa, mutta ei kai se alastulo ole niin suoraviivaista jonkun sateenvarjon avulla?
Tykkään kun Primadonnan hevonen on sellainen hahmo, jota ei ihan ensimmäisenä yhdistä Muumeihin. Siellä se kuitenkin on. Olis ollut tosi söpöt myös kumpaankin korvaan noi hevoset tai sitten Myyt, mutta koska kaupan valikoimissa oli tietenkin vain yhteen suuntaan katsovia kavereita, niin mun symmetriasilmää olisi häirinnyt :D Näköjään ollaan joko symmetrisesti tai sitten täysin erilaiset. Pätee oikeestaan hyvin myös villasukkiin ym.
Meillä alkaa viikonloppuna pelit jee! Jos ikinä selviän sinne asti, tässä on pari tappopäivää labroissa ensin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...