perjantai 9. lokakuuta 2015

Burana Gold - hohtoa kuumeeseen!

Huhuh, tässä on taas ollut vaikka ja mitä kivaa (ja vähemmän kivaa) tekemistä! Luvassa pieni sekametelisoppa viime ajoista. Jos lähdetään liikkeelle viime viikonlopusta, no oltiin silloin kavereiden luona. Tarkoitus oli tehdä Kinuskikissan Daim-muffinsseja, no homma lähti vähän lapasesta kun saatiin käyttöömme myös valkosuklaata :D Ohjeessa oli sekoitettu taikinaan puoli levyä Daim-suklaata (toinen puoli laitettiin täyttövaiheessa suklaasydämiksi), no joo niin mekin laitettiin, mutta heitettiin sekaan vielä puolikas valkosuklaalevy. Ja päälle tuorejuusto-tomusokeri-mömmöä ja vähän nonparelleja. Aivan jäätävän hyviä mutta myös niin hirveän makeita! Edes minä, jolla on pohjaton maha, en saanut syötyä kuin kolme tämmöstä! :D Näillä eväillä oli hyvä lähteä seuraavan päivän korispeleihin... Muffinssit tehtiin mun tekemiin keraamisiin vuokiin. On olleet kyllä ihan parhaat.
Meillä oli tässä joku aikaa sitten kehittävä ilta Linnean kanssa. Sillä oli hajonnut sateenvarjo, no tuli mieleen että jospa ompelis siitä suojan satulalle ettei takapuoli kastu koska satula on märkä. Leikattiin sopivan kokoinen pala, siksakkia ensin reunan ympäri ettei kangas purkaudu, ja sitten tosi nätti kumpparikuja, johon sitten se kuminauha, ja tadaa, näin näppärästi uusiokäytät päheän leopardisateenvarjon! Tässä kuvassahan tää on ihan normaalisti pyörän satulassa niin kuin pitää, mutta piti tietenkin kokeilla miltä näyttää jos vetäisee päähän. Olis meinaan pähee suihkuhattu :D
Koriksen (ja muun reenauksen, sisko kävi mun luona pitämässä mulle parin päivän tehokuntokuurin) ja kavereiden lisäksi mun elämään kuuluu ihan hirveesti opiskelua. Ollaan vietetty laatuaikaa labrassa, tää on niin taiteellinen kuva! Kyseessä on intrinsic-liukoisuuskoe, ja koska näytteitä piti ottaa tyyliin tunnin välein, niin käytiin kahvilla, nam. Tää kuva on #nofilter koska kaverin kamera on rikki. ;D Nää on vähän erilaista käsillä tekemistä kuin yleensä täällä blogin puolella nähdään.
Me tosiaan tutkittiin ibuprofeenin käyttäytymistä jos siihen sotkee toista ainetta, PVP:tä, mukaan. Päästiin myös sähläämään SEM-mikroskooppien kanssa (ja ihan hirmu monen muun hirmu kalliin laitteen kanssa). Tää oli ehdottomasti kivoin työ, kun näki ihan konkreettisesti mitä siellä oikeesti on! Saatiin tuloksiksi ihan kuvia eikä vaan kuvaajia joista ei osata tulkita mitään. Ekassa kuvassa on ibuprofeenikiteitä. Nää on vaan niin hienoja kuvia, ei voi mitään!
Tässä taas on ibuprofeeni/PVP-kiinteää dispersiota. Todettiin, että tää menee Venäjän markkinoille, siellä on laatutietoista porukkaa. SEM-kuvausta varten näytteet piti tosiaan kullata, ei ihan jokaisella ole varaa kullattuun ibuprofeeniin :D Keksittiin jo erittäin hyvä mainoslause, hohtoa kuumeeseen. Rahoitusta odotellessa.
Nyt vielä pitäisi vääntää työselostus juurikin näistä labroista. Sitä ei välttämättä jaksaisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...