torstai 15. lokakuuta 2015

Sitruunalakritsia

Ihan huomaamatta ostin lankaa. Kun se oli alennuksessa, materiaalit näihin sukkiin kustansivat jopa 2e. Ei paha, kun kyseessä on kuitenkin Regian sukkalanka, joka on käsittääkseni melkoisen hyvälaatuista. Tää on siltä samalta ostosreissulta kuin kirjava pipolanka. Kuopion Taito shopista. En oo uskaltanut mennä kyseiseen kauppaan tän jälkeen, ettei tuu mitään heräteostoksia :D
Tein sukat kärjestä aloittaen, niin pitkälle kuin lankaa riitti. Ajattelin, että teen jotain että mielenkiinto pysyy yllä, no siirtelin silmukoita, käytännössä kaksi silmukkaa siis vaihtoi paikkaansa, ihan pikku palmikkoja jos niin ajattelee. Eihän tuo kuvio kyllä yhtään mihinkään näy, ei siitä tullut kauhean hieno mutta riittävän siisti niin en jaksanut purkaa. Mulla oli eka tarkoitus tehdä näistä konttineulesukat mutta sellaisten rakenne ei todellakaan erottunut tästä langasta, joten tein sitten aika perussukat.
Varteen tein joustinneuletta, kärjen jälkeen totesin, että ei tosiaan kannata yrittää kikkailla mitään ekstraa, ei se kuitenkaan näy. Siksi nää sukat valmistuivat aika nopeasti, päättelyssä vaan meni jokseenkin kauaa, tai lähinnä siinä aloittamisessa... Kohta täytyy kyllä aloittaa villasukkakausi myös ulkona, nää ohuet sukat tulevat käyttöön, ni piti saada ihan valmiiksi asti.
Kantapää on sama kuin aina. En aloittanut varren joustinta heti kantapään jälkeen, vaan ovelasti jatkoin kärjen silmukansiirtoja varren takapuolelle, ja aloitin joustinneuleen vasta niiden jälkeen. Tosi vaikea selitys mutta kuvasta ymmärtänee.
Yritin olla tosi taiteellinen, kun mulla oli vielä pari sitruunalakunamia :D (työkavereille terkkuja!) Nää on kyllä taas sarjassa hyvältä näyttää jalassa mutta lattialla ei.
Nää sukat on oikeesti ihan Kuopion väriset, kaikki Kupsit ja Kalpat ja Leka Volley myös (ne reenaa yliopistolla, ne on nyt pari kertaa tulleet lämppäämään kun meillä on vielä ollut sali itellemme varattuna :D) pelaa keltamustissa. Nyt vois mennä kattomaan jonkun noiden peliä ja laittaa sukat jalkaan!
Mulla on tässä nyt projektina päätellä parit muutkin jutut. Toivottavasti onnistun siinä :D Paljon kivempi olisi vaan neuloa kaikkea kivaa.

2 kommenttia:

  1. Kivat sukat, etenkin tuo kantapääkikkailu on mun mieleen! Sää aina jaksat näpertää sukkiin kaikkea erikoista, mulle tällä hetkellä suuri saavutus ois se että ylipäätään sais sukat tehtyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No joo kun ihan tavallista sileää on tylsä neuloa :D Mulla vaatii hirveetä tsemppiä että saan tehtyä jotkut yksiväriset terät esimerkiks, kun ei vaan jaksais, tämmöset on paljon hauskempia neulottavia!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...