keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kippoja

Jipii, sain pari tän vuoden puolella tehtyä kippoa! Nyt näissä on lasitteet ja kaikki päällä. Dreijasin nämä tosiaan keväällä, työnäytös kansalaisopistolla, miten sitä dreijaa käytetään.
Tässä muistin virkistykseksi kuva, miltä kipot näyttivät ennen polttoa. Ero on kyllä iso :D (voi vaikuttaa myös se, että nää uudet kuvat on otettu oikeella kameralla kun alla on vaan kännykkäräpsy)
No okei ei nää ihan suoria oo. Mutta aika hyvin mun mielestä, siihen nähden että nykyään tulee vähän harvemmin dreijattua! Nää tosiaan tein keväällä, sen jälkeen en ole tainnut dreijaa edes nähdä. Mutta aika hyvin tämmöiset taidot pysyy näköjään tuolla selkäytimessä.
Tää sininen on ollut yks mun lempparimaali sillon kun tuli enemmän tehtyä savihommia. Semmoinen kivan turkoosiin vivahtava. Ja toi tummanvihreä sopii mun mielestä tosi nätisti siihen.
Nykyisin osaan myös (ainakin melkein) sorvata, eli viimeistellä kipon pohjan siten, että se on dreijan päällä nurinpäin ja sitten eri työkaluilla koverretaan ylimääräinen savi pois. Tää on mun tekemäksi tosi edistyksellinen, tässä ei ole melkein yhtään turhaa painoa tuolla alhaalla!! Kokokin on melko sopiva, että voi syödä vaikka aamupalajugurttia siitä. Koska näähän kestää astianpesukoneen ja kaiken.
Nyt rupee aika hyvin painamaan tää koulustressi päälle. Ihan liikaa kursseja joissa on liikaa tekemistä ja labraselkkareita ja tenttejä ja oppimispäiväkirjoja ja mitä vielä. Onneks ihan just lähen harkkapeliin ni saa taas pari tuntia vaan pelata eikä tarvii miettiä mitään dissoluutiokokeiden tuloksia!

2 kommenttia:

  1. Vau! Sininen on kyllä ehdottomasti ihanin! :) Tsemppiä kouluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, oon itsekin siihen tosi tyytyväinen! :) kiitos!

      Poista

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...