sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Hei älä koskaan ikinä muuta!

Kesäkämppikseni istui mun kanssa autossa kun neuloin näitä sukkia, ja ihasteli niitä kovasti. Siinä sitten mietin, että mitäs jos neuloisin hänellekin sukat, ihan vaan muistuttamaan miten kiva kesä meillä oli :) Ja jos uudessa asunnossa sattuisi olemaan kylmät lattiat, niin varpaat pysyvät silti lämpiminä.
Lainasin alkukesästä Cookie A:n sukkakirjan, mulla oli tarkoitus tehdä siitä kaikkien hehkuttamat Monkey-sukat. Seiskaveikka ei siihen mitenkään taipunut, vaikka miten sovelsin. Päädyin sitten toiseen jonossa olevaan malliin, Älä koskaan ikinä oli näiden sukkien nimi :D Siitäkin oikeastaan nappasin vaan kaavion, aloitin sukat kärjestä. Vähän meni laskut pieleen, missä kohtaa olisi kuvion neulominen kannattanut aloittaa, mutta muutamalla tosi huomaamattomalla kavennuksella sain sukista oikein hyvät. Puikkoina oli luultavasti 3,5 mm.
Laitoin myös varteen (joka on lyhyt, kun ne ovat kuulema kivempia. Näin yks yö unta, että olin ihan vahingossa neulonut näihin sukkiin polvipituiset varret, vaikka nimenomaan oltiin juteltu, että kämppis tykkää mieluummin lyhytvartisista sukista :D ) tätä samaa kuviota. Olisi näyttänyt fiksummalta, jos kuvio olisi alkanut jo alempaa kantapäästä, mutta koska en yhtään tiennyt, miten monta kerrosta kantapäähän tulee, nää kuviot eivät olisi kuitenkaan menneet samaa tahtia ja sehän vasta olisi ärsyttänyt.
Kantapää on ranskalainen, mutta aloitin joustimen neulomisen jo heti kantalapussa, vähän erilainen kuin yleensä. Istuvat tosi nätisti jalkaan, nää ovat vaan ihan liian pienet omaani, ja ei oikein ollut kunnon valoa enää kun olisi ollut sovitusjalkaa saatavilla sen jälkeen kun olin sukat saanut valmiiksi :( Idean saanee kuitenkin hyvin selville näistäkin kuvista.
Nämäkin olivat tosi nopeeta neulottavaa timanttisukkien jälkeen :D Luentoneulekausi on taas myös aloitettu, mulla on the Gradun lisäksi nyt pari hassua kurssia (ja toki ne graduun liittyvät tietysti). Mutta uhkaavasti alkaa näyttää siltä, että saatan jopa jossain vaiheessa valmistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...