tiistai 4. lokakuuta 2016

Syyssukat

Mä en oo ostanut viime aikoina hirveän paljon lankaa, mutta käydessäni kotikotona aina välillä vaan tarttuu mukaan äitin ostamia lankoja. (Viikonloppunakin tässä kriiseilin, että mulla ei olekaan riittävästi neulottavaa kun reissailin ympäriinsä, onneksi äitiltä löytyi pari kerää seiskaveikkaa niin sain neuloa just niin paljon kuin jaksoin) Äiti oli ostanut joskus, olisko ollut keväällä, pari kerää lankaa, sinapinkeltaista ja syksyväristä Nallea. Äiti sanoi, että oli suunnitellut neulovansa näistä kaverilleen sukat, no mä tarjouduin tekemään ne hänen puolestaan.
Mulla oli sinapinkeltaista lankaa toisesta kerästä vähän vielä jäljellä, joten ajattelin että teen just niin pitkät sukat kun kirjavasta langasta riittää. Tuli tämmöiset polvisukat, vähän jäi vielä yli kirjavaa. Kantapäät ja resorit tein yksivärisestä.
Nämä olivat aika paljon mukana luennoilla, kyseessä on taas tosi yksinkertainen Broken seed -neule. Joka toisella kerroksella sileää ja joka toisella 1 oikein 1 nurin. Tosi helppoa neuloa ja samalla kuunnella luentoa. Vielä kun jaksaisi kiinnostua politiikasta ja laskentatoimesta :D Kurssikavereilla on kyllä laskentatoimeen aivan huikeita Excel-taulukoita..
Suunnilleen saman kokoiseen jalkaan kuin omaani tähtäsin nämä sukat. Ihan hyvältä vaikutti. Toivottavasti mahtuu myös säären kohdalta, venyyhän tämä neule tietysti ihan kivasti. Puikot olivat 2,25 mm. En kyllä ihan heti taas tee noin kapeilla mitään polvisukkia :D
Aloitin sukat varpaista, tarkoitus oli tosiaan käyttää kirjava lanka mahdollisimman hyvin. Pohkeeseen tein levennyksiä, tarkoitus oli tehdä niitä tasavälein mutta en sit kuitenkaan muistanut tehdä ihan aina kun piti. Lopulta sain kuitenkin saman määrän silmukoita, joilla neuloin kivan pätkän ja lopuksi resoria.
Jee, huomenna alkaa taas pelit! Harkkapeli vasta, mutta kuitenkin päästään pelaamaan muita kuin omia joukkuekavereita vastaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...