maanantai 26. joulukuuta 2016

Jouluaskartelut

Tässäpä tämän vuoden joulukortteja. Mulla on jemmassa jotain Iittalan ja Marimekon joulumainoksia, ja joitain vanhoja kalenterikuvia myös, niistä sitten askartelin joulukortit.
Lisäksi oli käytössä ääriviivatarroja, puolikkaita helmitarroja ja kultatussi, niillä sitten laitoin vähän yksityiskohtia kortteihin.
Joihinkin kortteihin laitoin taustalle myös viime vuonna ostamiani joulukuviopapereita.
Nämä kuvat taitavat itseasiassa kaikki olla kalentereista peräisin. Paitsi tietenkin tuo helmikuusi :D
Joulukalenterin helmistä sain askarreltua yhteensä kolme pikku kuusta, äitin korttiin laitoin yhden niistä. Taustalle laitoin vähän kultaisia nuotteja. Kiinnitin kuusen muutamalla huomaamattomalla ompelulangan pistolla nuottipaperiin, lisäksi laiton siihen kuusen ja paperin väliin kaksipuolista teippiä (muutenkin ihan paras, en enää käytä oikeestaan mihinkään liimaa!)
Toiset kaksi kuusta virittelin pikku rinkuloilla roikkumaan korviskoukkuihin :D Nää on olleet mulla koko joulun ajan korvissa.
Herätti hyvin hilpeyttä ihan kaikkialla missä nyt olen pyörinyt :D Vähän blingblingiä tähän elämään.
Helmiä jäi vielä vähän yli, ja helmilankaa myös. Askartelin sitten vielä sormuksen. Mulla on jäänyt traumat yläasteelta, kun piti tehdä helmisormus samalla tekniikalla, mutta en vaan osannut. Nyt tästä tuli ihan kelvollinen kaveri näille korviksille :D En kyllä tätä käyttänyt ollenkaan...
Joulu on mennyt ihan vaan chillaillessa, perinteinen perhejoulu. Multa loppui neulottava, joten nyt ehtii vähän näpytellä tänne joululahjoja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, ne piristää aina :)
Sanavahvistus käytössä, kun en jaksanut roskaposteja...